تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ مرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۷:۳۶
روزگاری که زن­ها به فساد کشیده شوند، جوان­ها فاسق شوند، بعد هم همه بنشینید و دست روی دست بگذارند.
از فاجعه کشف حجاب در ماشین تا ساندویچی هایی که از ساعات اولیه صبح رمضان باز هستند!
به گزارش حدیدنیوز، یکی از آسیب هایی که جامعه اسلامی را به شدت تهدید می کند، آن است که زشتی و قبح گناه برداشته شده و گناه عادی شود، متأسفانه در برخی موارد شاهدیم که چطور، گناهی که سابقا خیلی زشت بود به شکل عادی در می آید، مثل ریش تراشی یا بد حجابی یا غیبت و این به حدی می رسد که آن قدر عادی می شود که حتی از آن نهی هم نمی شود.

وقتی که صبح از خانه خود به قصد عزیمت به محل کار خود خارج می شوید با صحنه هایی روبه خواهید شد که بعضی از این صحنه ها می تواند کل روز شما را بهم بریزد ‎- صحنه هایی که در ماه مبارک رمضان می تواند بسیار دردناک تر از روز های دیگر سال برای شما جلوه گری کند نظیر روزه خواری بدحجابی یا برنامه هایی که تا دلتان بخواهد رادیو تلویزیون خودمان برای پهن کردن سفره گناه در ماه خدا برای شما پخش می کند .

پس از عادی شدن کشف حجاب در مملکت، نوبت به عادی شدن روزه‌خواری در ملاء عام رسید ماه رمضان امسال بی‌اعتنایی کامل متولیان حفاظت از حریم ماه مبارک تیر خلاص را به حرمت این ماه شلیک کرد و روزه‌خواری در کوی و برزن تنها نظام دینی جهان از آب خوردن هم ساده‌تر و عادی‌تر شد! مغازه های اغذیه فروشی که به بهانه فروش غذای سرد از ساعات اولیه صبح یک صبحانه کامل را برای روزه خواران آماده می کند و آبمیوه فروشی هایی که برای فرار از گرما پذیرای روزه خواران محترم هستند و هیچ دستگاهی هم وجود ندارد که جلوی آنها را بگیرد . 



تازه اینکه آیا می توان اطمینان داشت در تمرینات و مسابقات تیم های ورزشی حرمت ماه رمضان حفظ می شود؟ آیا رسانه هایی که خواسته و ناخواسته در حال الگوسازی از ورزشکاران در همه زمینه های زندگی هستند می توانند در زمینه روزه داری نیز از آنها برای مردم مؤمن کشورمان الگو بسازند؟ همین چند وقت پیش بود که بخش خبری بیست و سی طی گزارشی نسبت به روزه خواری بازیکنان تیم استقلال اعتراض کرد و همین اعتراض سبب شد تا به دستور مدیرعامل استقلال جایگاه آب خوردن بازیکنان تغییر کند و از این پس هر بازیکنی در حین تمرین قصد خوردن آب را دارد به رختکن برود و در آنجا آب بخورد! 



مسئله دیگری که به نوعی حرمت ماه رمضان را تحت الشعاع خود قرار داده است پخش برنامه های به اصطلاح طنز و در واقع هجو و لودگی در این ماه از صدا و سیماست. به راستی جنس شادی حاصل از ماه رمضان با برنامه هایی مثل خنده بازار، سریال هایی چون خروس و جُنگ های تلویزیونی با حضور بیش از حد خوانندگان پاپ متناسب است یا با شادی و بهجت قلبی ای که از خلوت و مناجات با خداوند نشأت می گیرد؟ آیا نمی توان شادی و امیدی که از دل برنامه های بیدار کننده ای چون ماه عسل به روح آماده مخاطب در این ماه منتقل می شود را به عنوان الگوی برنامه سازی ماه رمضان مد نظر قرار داد؟ آیا صدا و سیما با تسری دادن برنامه های بی محتوا و به اصطلاح طنز از ایام نوروز به ماه رمضان همان راهی را نمی رود که شبکه های ماهواره ای طی می کنند؟

هشدار پیغمبر اکرم (صلّی الله علیه وآله وسلّم) درباره عادی شدن منکرات در جامعه



مصدق بن صدقه از امام صادق(علیهالسلام) نقل میکند که حضرت فرمودند: «قَالَ رَسولُ اللهِ کَیفَ لَکُم إذا فَسَدَتْ نِسَاؤکُمْ وَ فَسَقَ شَبَابُکُمْ وَ لَمْ تَأمُرُوا بِالمَعْرُوفِ وَ لَمْ تَنْهَوا عَنِ الْمُنْکَرِ»

پیغمبر اکرم(صلّی الله علیه وآله وسلّم) فرمود وضع شما چگونه است در آن موقعی که زنهای شما به فساد کشیده شده و جوانهایتان به معاصی آلوده میشوند؟

«فسق» آلوده شدن به گناه است.

شما چگونه خواهید بود زمانی که جامعه به سوی فساد اخلاقی و شرعی سوق پیدا میکند در حالی که شما هم امر به معروف و نهی از منکر نمیکنید؟

چون بعد از مدتی ارتکاب منکر و ترک معروف عادی می­شود. چون ابتدا از معاصی قلباً منزجر میشوند، امّا کمکم دیدن گناه برایشان عادی میشود.

به حضرت عرض شد: «أیَکُونُ ذلِکَ یا رَسُولَ اللهِ» مگر می­شود یک چنین روزی بیاید؟!

روزگاری که زن­ها به فساد کشیده شوند، جوان­ها فاسق شوند، بعد هم همه بنشینید و دست روی دست بگذارند؟!

«فَقَالَ نَعَمْ وَ شَرٌّ مِنْ ذَلِکَ» حضرت فرمود بله، بدتر از این هم میشود!

«فَکَیْفَ بِکُمْ إذَا اُمِرْتُمْ بِالمُنْکَرِ وَ نُهِیتُمْ عَنِ المَعْرُوفِ».روزی خواهد آمد که امر به منکر میشوید و شما را از انجام معروف نهی میکنند و نمیگذارند کار خوب را انجام دهید.

تمام این مسائل را پیغمبراکرم(صلّی الله علیه وآله وسلّم) و ائمه اطهار(علیهم السلام) برای ما پیش بینی کرده اند و به ما گفته اند. به ما گفته اند که چنین روزهایی می آید و هر کس باید به وظیفه اش عمل کند؛

از صدر گرفته تا ذیل، تمام افراد جامعه اسلامی هر کدام مسئولیتی دارند و همه باید طبق موازین شرعی به وظایفشان عمل کنند.

حرکت امام حسین(علیه السلام) هم به همین جهت بود. از اوّل حرکت تا شب عاشورا میگفت من برای امر به معروف و نهی از منکر حرکت کرده ام؛ این را هم بدانید که آخر این حرکت کشته شدن است. حتّی آنهایی که همراه حضرت بودند هم این را میدانستند و میگفتند. http://hadidnews.com/vdcf1ed0.w6dmtagiiw.html
منبع : سراج24
نام شما
آدرس ايميل شما

افسانه عاملی
چرا نظر من را نگذاشتید؟
هادی
این که شما منتقدید خوبه !
ولی همین صدا و سیما اگه امسال برنامه طنز نداشت، قلم به دست میگرفتید که دل مردم گرفت و فلان
حمید
با سلام
دوستان عزیز قضاوت مخصوص خداوند متعال است
در روایت حضور تعدادی حیوان در بهشت به خاطر اعمالشان بیان شده
ایمان
؟آخه این همه بیسوادی و کوته فکری تا کی!!
به قول امام صادق: شما ها جاهل مقدس ماب هستید که کمر دین و اسلام رو میشکنید
انسان وقتی حیا نداشته باشه هر کاری ممکنه انجام بده . یک انسان با حیا هیچ وقت جلو هنجارهای جامعه نمی ایسته . کسی که در حضور مردم روزه خواری میکنه برای دیگران ارزش قائل نیست ولی در واقع برای خودش شخصیت قائل نیست. زنانی که صدجور مواد به صورت میمالند تا جذاب شوند از زیبایی باطنی برخوردار نیستند و خلاصه آدم دلش میسوزه برای زنهایی که ارزششون را فقط مونث بودن میدونند.