تاریخ انتشار :چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۲ ساعت ۱۲:۱۰
بنابر ابلاغ بخش نیروی انسانی صدای آمریکا، رسانه دولت ایالات متحده، به همکاری "نگار مرتضوی" و "مهشید ندیری" با صدای آمریکا پایان داده شد.
اخراج دو زن دیگر از صدای آمریکا
به گزارش حدیدنیوز، سایت رادیو کوچه(Radio Koocheh) نوشت: «در حالی که صدای آمریکا در انتظار آغاز به کار سردبیر تازه خود در ماه ژوئن است، بنابر ابلاغ بخش نیروی انسانی این رسانه دولت ایالات متحده، به همکاری "نگار مرتضوی" و "مهشید ندیری" با صدای آمریکا پایان داده شد.»



این سایت ادامه داد: «خانم مرتضوی مجری برنامه "روی خط" در صدای آمریکا بود و گفته می‌شود وی به علت حمایت از انتخابات در ایران و همچنین حرکتی موسوم به جنبش سبز از کار برکنار شد. از سوی دیگر خانم ندیری نیز در روزهای پایانی ماه می به همکاری‌اش در صدای آمریکا پایان داده شده است.»



رادیو کوچه افزود: «در شرایطی که میزان بودجه این رسانه دولت آمریکا رو به کاهش است، به نظر می‌رسد روند تعدیل نیروی انسانی در آن ادامه داشته باشد. خانم مرتضوی پیش‌تر قرار بود همکاری خود را با بخش فارسی بی بی سی در واشنگتن آغاز کند که به دلیل‌های مالی این توافق حاصل نشد.» http://hadidnews.com/vdcbwgb5.rhb88piuur.html
نام شما
آدرس ايميل شما