همرزم شهید سپهبد موسوی گفت: به یکایک فرماندهان عزیز و ارجمند ارتش نیز عرض میکنم که اسلوب فرماندهی امیر موسوی اینچنین بود که صلابت و قاطعیت را با فروتنی و تواضع در هم آمیخت و از همین طریق در قلب نیروها حکومت کرد.
امیر سرتیپ عباس سلیمی، همرزم شهید سپهبد موسوی، با گرامیداشت یاد و خاطره این فرمانده شهید، اظهار داشت: برادر عزیز و فقید، امیر سرافراز لشکر اسلام، سپهبد شهید، جانباز سرافراز سید عبدالرحیم موسوی، از فرماندهان عالیرتبه نیروهای مسلح و از افتخارات ارتش جمهوری اسلامی ایران بوده و هستند که در جریان تجاوز وحشیانه دو قدرت اتمی متجاوز و سلطهگر، آمریکای فاسد و اسرائیل غاصب، به شرف شهادت نائل شدند.
وی افزود: اما به هر حال، اگرچه جسم و کالبد امیر موسوی در میان ما نیست، مرام او، مکتب او و منش او همواره در میان پرسنل ارتش جمهوری اسلامی ایران زنده و پابرجا خواهد بود.امیر سرتیپ سلیمی ادامه داد: سید بزرگواری که از دوران کودکی، سختیها و دشواریهای روزگار را به زانو درآورد و از یکی از محلههای شهر مقدس قم و از جوار بارگاه ملکوتی بانوی کرامت حضرت فاطمه معصومه (سلاماللهعلیها) تا عالیترین نهاد تصمیمگیری نظامی کشور، ستاد کل نیروهای مسلح، پیش رفت و مدالهای متعددی دریافت کرد، تا اینکه موفق شد بالاترین مدال درخشان خود را که مدال شهادت بود، در نهم اسفند ماه سال ۱۴۰۴ دریافت کند.
این استاد و قاری قرآن کریم با اشاره به ابعاد شخصیتی سپهبد شهید موسوی تاکید کرد: امیر بزرگواری که امنیت، اولویت اصلی مأموریت او بود، چه در جبهه امنیت ملی و چه در جبهه امنیت داخلی؛ دلسوز نیروها، خادم ملت و کسی که سر آشتیناپذیری با رژیم صهیونیستی داشت. او در اظهارات خودش، بزرگترین آرزوی خود را آزادسازی قبله اول مسلمین، قدس شریف و اقامه نماز در مسجدالاقصی ذکر کرد.
وی تصریح کرد: ما به همه جهانیان اطمینان میدهیم که راه آن شهید بزرگوار و آن امیر سرافراز را ادامه خواهیم داد و به یکایک فرماندهان عزیز و ارجمند ارتش نیز عرض میکنم که اسلوب فرماندهی امیر موسوی اینچنین بود که صلابت و قاطعیت را با فروتنی و تواضع در هم آمیخت و از همین طریق در قلب نیروها حکومت کرد.
همرزم شهید موسوی خاطرنشان کرد: ایشان، بسیار آدم شوخطبع و متواضعی بود و به تناسب، از ایشان من خاطرات متعدد دارم که باید به مقتضای خودش در محافل گفته شود. خاطره ما از ایشان، رادمردی و جوانمردی و ایثار و شهادتطلبی و بصیرت و ولایتمداری است که انشاءالله با همین خاطرات، آخر عمر سربازی خودمان زندگی خواهیم کرد.
پایان پیام/ http://hadidnews.com/vdce7n8e.jh8nzi9bbj.html