>> حکم اعدام شرور مسلح عباس کورکوری اجرا شد | حدید نیوز
تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۹:۱۶
عباس کورکوری که به جرم محاربه از طریق کشیدن سلاح به قصد جان و ارعاب مردم، افساد فی الارض از طریق ارتکاب جنایت به وسیله تیراندازی با سلاح جنگی و تشکیل و عضویت در گروه باغی از طریق اقدام مسلحانه، به اعدام محکوم شده بود به دار مجازات آویخته شد.
حکم اعدام شرور مسلح عباس کورکوری اجرا شد
به گزارش حدید نیوز به نقل از فارس،یک منبع آگاه در اهواز گفت: در راستای تامین امنیت عمومی و با توجه به درخواست‌های مکرر مردمی مبنی بر برخورد قاطع دستگاه قضایی با عوامل مخل امنیت و آسایش مردم در استان، شرور با سابقه عباس کورکوری معروف به مجاهد که سابقه شرارت‌های متعددی همچون اخلال در نظم از طریق تیراندازی با سلاح گرم، ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد، تخریب اموال عمومی و خصوصی، حمل سلاح غیرمجاز، سرقت، خرید و فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی در پرونده خود داشته با اجرای حکم اعدام به دار مجازات آویخته شد.

این منبع آگاه افزود: این شرور معدوم از عوامل اصلی ناآرامی‌های سال های گذشته در شهرستان ایذه نیز بوده که منجر به شهادت و مجروح شدن  تعدادی از شهروندان این شهرستان شده است.

وی تصریح کرد: پرونده این شرور پس از طی تشریفات دادرسی و صدور دادنامه از دادگاه انقلاب اهواز به سه فقره مجازات اعدام محکوم و حکم صادره در دیوان عالی کشور نیز ابرام شده است.
http://hadidnews.com/vdch-qnk.23nvzdftt2.html
نام شما
آدرس ايميل شما