تاریخ انتشار :چهارشنبه ۶ آذر ۱۳۹۲ ساعت ۱۵:۱۷
نگرانی ها از متوقف شدن محرک پولی فدرال رزرو

قیمت جهانی طلا در کمتر از ۱۲۵۰ دلار باقی ماند

قیمت هر اونس طلا امروز چهارشنبه در بازارهای جهانی با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۲۴۴ دلار رسیده است.
قیمت جهانی طلا در کمتر از ۱۲۵۰ دلار باقی ماند
انتشار آمارهای مربوط به بهبود وضعیت بخش مسکن آمریکا و نگرانی های مجدد در خصوص احتمال متوقف شدن محرک پولی فدرال رزرو موجب شد تا قیمت طلا بار دیگر امروز به کمتر از ۱۲۵۰ دلار برسد.



به گزارش حدیدنیوز، قیمت هر اونس طلا امروز چهارشنبه در بازارهای جهانی با ۰.۱ درصد افزایش به ۱۲۴۴ دلار رسیده است. قیمت طلا روز گذشته با کاهش ۰.۷ درصدی روبرو شده بود.

بر اساس این گزارش کاهش تقاضا در بازارهای مختلف بین المللی تاثیر منفی زیادی بر قیمت طلا داشته و نگرانی ها از متوقف شدن محرک پولی آمریکا نیز روند کاهش قیمت طلا را تشدید کرده است.

قیمت طلا طی هفته جاری به پایین ترین حد خود در ۴ ماه و نیم اخیر رسید و قیمت ۱۲۲۷ دلاری را به ثبت رسانده است. قیمت جهانی طلا در شرایط کنونی بیشتر تحت تاثیر گمانه زنی کارشناسان نسبت به محرک پولی ۸۵ میلیارد دلاری فدرال رزرو آمریکا خواهد بود.

قیمت طلا پس از رشد متوالی در ۱۲ سال گذشته از ابتدای امسال تاکنون بیش از ۲۵ درصد کاهش داشته است. http://hadidnews.com/vdcay0nu.49n0615kk4.html
نام شما
آدرس ايميل شما