محسن بیاتی نیا بازیکن سابق استقلال تهران که در هفته های ابتدایی جایگزین دین محمدی شده بود، در نهایت نتوانست بهبود قابل ملاحظه ای در اوضاع این تیم ایجاد کند و سرانجام از هدایت این تیم کناره گیری کرد.
یک روزنامه آرژانتینی ضمن یادآوری تقابل آلبیسلسته با ایران در جام جهانی ۲۰۱۴، شاگردان کیروش را به عنوان یکی از شگفتیسازان احتمالی جام بیستویکم معرفی کرد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا رسما اعلام کرد که مسقط پایتخت عمان به عنوان میزبان نمایندگان ایران مقابل نمایندگان عربستان در لیگ قهرمانان آسیا انتخاب کرده است.
رئیس کمیته ملی المپیک در اولین شنبه کاری خود در این کمیته، برگزار کننده دو نشست خواهد بود که یکی از آنها با اعضای هیات اجرایی و به منظور تعیین تکلیف برخی ابهامات است.
پیشکسوت استقلال گفت: آبی پوشان شخصیت پیروزی پیدا کردهاند و در فرمی قرار دارند که به هیچ تیمی باج نمیدهند. بازیکنان ما این ادعا را در تبریز ثابت کردند.