تاریخ انتشار :شنبه ۹ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۶:۲۲
ملی‌پوش کشتی آزاد کشورمان در رقابت‌های جهانی راهی فینال شد.
نخودی با اقتدار فینالیست شد
مرحله نیمه‌نهایی ۴ وزن پایانی کشتی آزاد قهرمانی جهان عصر امروز در قزاقستان برگزار شد و ۲ ملی‌پوش کشورمان به رقابت پرداختند که محمد نخودی راهی فینال شد.

امیرحسین فیروزپور نیز به دیدار رده‌بندی راه یافت.در وزن ۷۹ کیلوگرم محمد نخودی بعد از شکست سومونجون ایکراموف از تاجیکستان، نماینده لیتوانی و کادژی محمدیف از بلاروس به نیمه‌نهایی رسید. گادژیف از جمهوری آذربایجان مقابل نخودی ۹ بر ۵ شکست خورد تا ملی‌پوش کشورمان به فینال برسد. لوی هاینس از آمریکا حریف اوست.

در وزن ۹۲ کیلوگرم امیرحسین فیروزپور با غلبه بر چاپلین از قرقیزستان و باتایف از بلغارستان به نیمه‌نهایی راه یافت. ترنت هیدلی قهرمان جهان از آمریکا حریف او در این مرحله بود که فیروزپور ۱۲ بر ۸ شکست خورد و به رده‌بندی رفت.

با حضور اسپنسر لی در فینال، میلاد والی‌زاده می‌تواند در شانس مجدد کشتی بگیرد. امیرمحمد یزدانی نیز با صعود شریف به فینال ۷۴ کیلوگرم، به جدول شانس مجدد برگشت.

  http://hadidnews.com/vdcewo8e.jh8fxi9bbj.html
نام شما
آدرس ايميل شما