تاریخ انتشار :شنبه ۱۱ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۰۶
رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها اعلام کرد:

انتخابات شوراها؛ تصمیم‌گیری نهایی پس از اعلام آمادگی شهرها

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها تاکید کرد: مقرر شده است که ستاد انتخابات کشور، یعنی وزارت کشور، شهرهایی را که آمادگی برگزاری انتخابات دارند را به ما اعلام کند و در اولین فرصت انتخابات برگزار شود.
انتخابات شوراها؛ تصمیم‌گیری نهایی پس از اعلام آمادگی شهرها
حدیدنیوز؛ محمد صالح جوکار، رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها، در گفت‌وگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت برگزاری انتخابات شوراها و همچنین درباره تاریخ پیشنهادی برگزاری انتخابات گفت: شورای عالی امنیت ملی نظر خود را نسبت به برگزاری انتخابات شوراها اعلام کرد. در این زمینه هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها جلسه مشترکی با ستاد انتخابات کشور تشکیل داد. بعضی از نقاط کشور آمادگی برگزاری انتخابات را دارند، اما بعضی از مناطق به دلیل شرایط جنگی موجود، شرایط لازم برای برگزاری انتخابات را ندارند.

وی در ادامه اظهار کرد: قرار شد ستاد انتخابات کشور، یعنی وزارت کشور، شهرهایی را که آمادگی برگزاری انتخابات دارند و همچنین شهرهایی را که آمادگی ندارند، به ما اعلام کند. پس از اعلام این موارد، در یک جلسه مشترک جمع‌بندی خواهیم کرد و ان‌شاءالله درباره تاریخ نهایی برگزاری انتخابات تصمیم‌گیری می‌شود.

رئیس کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در مجلس با بیان اینکه ممکن است در برخی شهرها انتخابات برگزار شود اما در برخی شهرهای دیگر فعلاً امکان برگزاری انتخابات وجود نداشته باشد افزود:  برگزاری انتخابات منوط به نظر وزارت کشور درباره میزان آمادگی شهرها است.تاریخ برگزاری انتخابات در اولین فرصت برای شهرهایی که آمادگی برگزاری انتخابات را دارند، تعیین خواهد شد.

جوکار در پاسخ به این پرسش که آیا برگزاری انتخابات در دو هفته ابتدایی آبان ماه صحت دارد گفت: تلاش ما بر این است که در اولین فرصت انتخابات برگزار شود. انتخابات در شهرهایی که در حال حاضر برگزار نمی‌شود، به بعد از فراهم شدن شرایط لازم موکول خواهد شد.
http://hadidnews.com/vdcc0pq0.2bqm18laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما