تاریخ انتشار :سه شنبه ۳۱ شهريور ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۳۴
بار دیگر انتشار شایعات درباره مذاکرات ایران و آمریکا همزمان با تحرکات دیپلماتیک، بازار نفت را تحت تأثیر قرار داد و قیمت‌ها را پایین کشید.
شایعه مذاکرات، نفت را پایین کشید
انتشار همزمان اخبار مثبت درباره مذاکرات ایران و آمریکا و احتمال بازگشایی تنگه هرمز، بار دیگر بازار نفت را تحت تأثیر قرار داد و قیمت‌ها را کاهش داد؛ روندی که در روزهای اخیر همزمان با سفر میانجی‌ها به تهران نیز تکرار شده است.

در تازه‌ترین مورد، خبرگزاری کیودو و رویترز به نقل از منابع ایرانی مدعی شدند تهران در صورت کاهش فشار نظامی آمریکا و رفع محاصره بنادر، آمادگی دارد تنگه هرمز را ظرف هفت روز بازگشایی کند؛ خبری که با افت قیمت نفت همراه شد.

با این حال، منابع ایرانی این گزارش‌ها را نامعتبر و فاقد صحت اعلام کرده‌اند.این اتفاق در حالی رخ داد که روز گذشته نیز همزمان با سفر یک مقام پاکستانی به تهران، قیمت نفت حدود ۳ درصد کاهش یافت و برنت به محدوده ۱۰۰ دلار رسید.تکرار این روند، از انتشار اخبار مثبت مذاکراتی همزمان با تحرکات دیپلماتیک تا افت قیمت نفت، به یک سناریوی تکراری و نخ‌نماشده تبدیل شده است؛ در چنین شرایطی، مسئولان ایرانی باید نسبت به تبعات انتشار این روایت‌ها و اثر آن بر بازار نفت هوشیار و مراقب باشند. http://hadidnews.com/vdccs1q0.2bqm48laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما