تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۰۷
تازه‌ترین نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما نشان می‌دهد؛ بیش از ۶۷ درصد مردم بر ضرورت ایستادگی در برابر خواسته‌های آمریکا تأکید دارند و اکثریت قاطع جامعه با واگذاری امتیازاتی همچون نظارت بر تنگه هرمز، محدودیت موشکی و تعطیلی غنی‌سازی اورانیوم به‌شدت مخالف هستند.
مخالفت اکثریت مردم با امتیازدهی به آمریکا و توقف صنایع راهبردی
بر اساس تازه‌ترین نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما ۶۲/۳ درصد پاسخگویان با این دیدگاه که «برای جلوگیری از آغاز دوباره جنگ بهتر است ایران خواسته‌های آمریکا را بپذیرد»، «اصلاً» موافق نبوده‌اند.

همچنین ۷۲/۷ درصد پاسخگویان گفته‌اند «آمریکا واسرائیل در این جنگ، همه توان خود را برای نابودی جمهوری اسلامی ایران، پای کار آوردند ولی موفق نشدند»، ۶۷/۲ درصد پاسخگویان هم اظهار کرده‌اند «برای جلوگیری از آغاز دوباره جنگ بهتر است، ایران در برابر خواسته‌های آمریکا بیشتر ایستادگی کند» و ۶۷/۱ درصد نیز گفته‌اند «در حال حاضر، سرنوشت ایران و جمهوری اسلامی کاملاً به هم پیوند خورده است و سرنوشت جمهوری اسلامی، سرنوشت ایران را تعیین خواهد کرد».

بر اساس نظرسنجی مرکز تحقیقات سازمان صدا و سیما همچنین ۸۳/۱ درصد پاسخگویان با شرط «عدم کنترل ایران بر تنگه هرمز»، ۸۲/۷ درصد با «محدود شدن صنعت موشکی»، ۷۹ درصد با «خروج ۴٠٠ کیلوگرم اورانیوم غنی شده از ایران»، ۷۸/۲ درصد با «تعطیلى غنی سازی اورانیوم» و ۶۵/۸ درصد با «قطع همکاری ایران با جبهه مقاومت» برای توافق و پایان جنگ از سوی ایران مخالفت کرده‌اند.

بر اساس این نظرسنجی که ۱۶ خرداد صورت گرفته و جامعه آماری آن ۴۹۴۳ نفر افراد ۱۵ سال و بالاترِ ساکن استان تهران و ۳۲ شهر دارای مرکز صدا و سیما بوده‌اند، ۵۰/۴ درصد پاسخگویان نیز صدا و سیما را منبع پیگیری اخبار و اطلاعات مربوط به تجاوز رژیم صهیونی و آمریکا دانسته‌اند.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما http://hadidnews.com/vdcdjj0o.yt0kn6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما