تاریخ انتشار :چهارشنبه ۲۷ اسفند ۱۴۰۴ ساعت ۱۹:۵۹
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) گفت: زیرساخت‌های سوخت، انرژی و گاز مبدا تهاجم، در اولین فرصت در آتش می‌سوزد و به خاکستر تبدیل می‌شود.
زیرساخت‌های انرژی مبدا تهاجم به ایران را خاکستر می‌کنیم
سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص) گفت:️ این هشدار قاطع و خط‌ونشان برای جنایتکارانی است که تعرض به بخشی از زیرساخت‌های سوخت و انرژی ایران در جنوب کشور داشتند. ️

وی ادامه داد: در نتیجه این اقدام، زیرساخت‌های سوخت، انرژی و گاز مبدا تهاجم، در اولین فرصت در آتش می‌سوزد و به خاکستر تبدیل می‌شود.

سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا(ص)️ تاکید کرد: به ارتش بزدل و متجاوز آمریکای جنایتکار و رژیم وحشی و کودک‌کش صهیونیستی اعلام می‌کنیم ناگزیر هستید سربازانتان را به آب انداخته و حیثیت‌تان را به باد بدهید.️وی در پایان گفت: گلوی فرماندهان و سربازان شما زیر چکمه رزمندگان اسلام است.

پایان پیام/ http://hadidnews.com/vdcizqa5.t1a552bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما