تاریخ انتشار :دوشنبه ۲۲ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۰
برنامه «ادبیاتو» با روایت افسانه‌های کهن مخاطبان را همراهی می‌کند.
ادبیاتو به افسانه‌های تهران رسید
برنامه ادبی «ادبیاتو» شنوندگان را روز یکشنبه ۲۱دی به سفری خیال‌انگیز در دنیای قصه‌های کهن و پندآموز ایرانی می‌برد؛ سفری که با روایت شنیدنی از یک افسانه‌ قدیمی که در تهران اتفاق افتاده با عنوان نوش افرین و جهان آرا همراه است.

داستانی که در قالب یک روایت عاشقانه ارزش‌های اخلاقی و مفاهیم اجتماعی را از دل زندگی مردم به‌گونه‌ای آموزنده برای مخاطبان بازگو می‌کند.در این قسمت، امیرحسین مدرس با نگاهی روایت‌محور، تحلیلی و فرهنگی به بازخوانی قصه نوش آفرین و جهان آرا می‌پردازد.

ادبیاتو تلاش می‌کند نشان دهد چگونه این روایت‌های ساده و شیرین ، با شخصیت‌های ساده، حامل پیام‌های اخلاقی ، فرهنگی و تربیتی هستند و می‌توانند با مخاطب امروز ارتباط برقرار کنند؛ مخاطبی که در جست‌وجوی درک بهتر ارزش‌های انسانی، مهارت‌های زندگی و معنا‌های پنهان در قصه‌هاست.

ادبیاتو شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۳ به تهیه‌کنندگی مژگان فرزین و اجرای امیرحسین مدرس روی آنتن رادیو صبا می‌رود.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما http://hadidnews.com/vdcc1eq0.2bq1m8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما