تاریخ انتشار :چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۵۱
استعفای معاون باسابقه شاباک پس از سه دهه خدمت، تازه‌ترین نشانه از شکاف‌های عمیق در دستگاه امنیتی اسرائیل است.
نائب‌رئیس شاباک استعفا کرد
رئیس دستگاه امنیت عمومی اسرائیل (شاباک)، «دیوید زینی» شامگاه سه‌شنبه اعلام کرد که با استعفای معاونش با نام مستعار (س)، پس از ۳۰ سال خدمت در این سازمان موافقت کرده است.رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند که رئیس شاباک با معاون خود توافق کرده است که پس از تثبیت اوضاع، وی از سمتش کناره‌گیری کند.

گفته می‌شود انگیزه اصلی این اقدام، نارضایتی نائب‌رئیس شاباک از نادیده گرفته شدن در فرآیند انتخاب رئیس جدید و همچنین اختلافات عمیق با مدیریت فعلی بر سر مسائل کلان و مفصلی امنیتی است.

نتانیاهو در انتصاب «دیوید زینی» به عنوان رئیس‌ شاباک، اقدام به هیچ‌گونه هماهنگی با ستاد کل ارتش یا مشاور نظامی خود نکرد. تصمیمی که به گفته منابع صهیونیستی، «شوک» بزرگی برای فرماندهی عالی نظامی به همراه داشت.

تحولات اخیر در شرایطی رقم می‌خورد که ساختارهای امنیتی و نظامی رژیم صهیونیستی پس از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و ناکامی در برابر عملیات طوفان‌الاقصی، درگیر بحرانی کم‌سابقه شده‌اند؛ بحرانی که به موجی از استعفاها در میان فرماندهان و مسئولان بلندپایه انجامیده است.پیش‌تر نیز «رونن بار» رئیس پیشین شاباک، به‌دلیل اختلافات جدی با بنیامین نتانیاهو و فشارهای ناشی از شکست‌های امنیتی، ناگزیر از ترک سمت خود شد. http://hadidnews.com/vdcgzt9t.ak9w34prra.html
نام شما
آدرس ايميل شما