تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ ساعت ۱۰:۳۰
پنج محصول پسته، خرما، انجیر، انگور و چای از فهرست محصولات کشاورزی و مواد غذایی مشمول عوارض یک‌درصدی آب مجازی حذف شد.
حذف 5 محصول کشاورزی از فهرست عوارض آب مجازی 
به گزارش حدید نیوز؛ بر اساس مکاتبه معاون توسعه بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی با معاون وزیر اقتصاد و رئیس‌کل گمرک ایران، پنج محصول پسته، خرما، انجیر، انگور و چای از فهرست محصولات کشاورزی و مواد غذایی مشمول عوارض یک‌درصدی آب مجازی حذف شد.

در این نامه که به‌منظور اجرای بند (ب) ماده 38 قانون برنامه هفتم پیشرفت و توسعه و آیین‌نامه اجرایی جزء (2) بند (ن) تبصره یک قانون بودجه سال 1404 صادر شده، تأکید شده است که سایر محصولات و مواد غذایی پرآب‌بر همچنان مشمول پرداخت عوارض مربوطه خواهند بود.

صادرات غیرنفتی , کشاورزی ,
به‌موجب این تصمیم، صادرات محصولات یادشده از پرداخت عوارض آب مجازی معاف می‌شود؛ اقدامی که به گفته کارشناسان می‌تواند به تقویت صادرات محصولات مزیت‌دار کشاورزی و حفظ رقابت‌پذیری آنها در بازارهای جهانی کمک کند. / تسنیم 
http://hadidnews.com/vdccseq0.2bqix8laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما