تاریخ انتشار :سه شنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۱۳:۴۳
افزایش نگرانی‌ها درباره تشدید درگیری نظامی بین ایران و رژیم صهیونیستی و احتمال اختلال در عرضه نفت از منطقه کلیدی خاورمیانه، قیمت نفت را افزایش داد.
رشد قیمت نفت در پی تشدید تنش ایران و رژیم صهیونیستی
قیمت نفت خام شاخص برنت دریای شمال تا ساعت ۳ و ۴۰ دقیقه به وقت گرینویچ، با ۳۴ سنت یا ۰.۵ درصد افزایش به ۷۳ دلار و ۵۷ سنت برای هر بشکه رسید. نفت خام شاخص دابلیوتی‌آی آمریکا نیز با ۲۹ سنت یا ۰.۴ درصد افزایش، ۷۲ دلار و ۶ سنت به ازای هر بشکه دادوستد شد. هر دو شاخص در اوایل جلسه معاملاتی بیش از ۲ درصد افزایش داشتند.

پریانکا ساچدوا، تحلیلگر ارشد بازار در مؤسسه فیلیپ نوا با اشاره به نشست کمیته بازار آزاد فدرال آمریکا که تصمیم‌های مربوط به نرخ بهره را تعیین می‌کند در ایمیلی گفت: نوسان‌های بیشتر پیش از تصمیم بانک مرکزی آمریکا، می‌تواند واکنش‌های قیمتی سریع‌تری را در بازار نفت به‌دنبال داشته باشد، با این حال بیشتر بازار بر تردید‌ها درباره درگیری نظامی بین ایران و رژیم صهیونیستی تمرکز دارد.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما http://hadidnews.com/vdcdk50o.yt0zj6a22y.html
نام شما
آدرس ايميل شما