> محصولات آرایشی غیرمجاز از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شوند | حدید نیوز
تاریخ انتشار :شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۸:۴۶
سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تعدادی از فرآورده‌های آرایشی غیرمجاز ویژه صورت به دلیل نداشتن مجوز بهداشتی و مشکلات ایمنی شناسایی و از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شوند.
محصولات آرایشی غیرمجاز از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شوند
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: تعدادی از فرآورده‌های آرایشی غیرمجاز ویژه صورت به دلیل نداشتن مجوز بهداشتی و مشکلات ایمنی شناسایی و از سطح عرضه جمع‌آوری می‌شوند.

برخی از محصولات آرایشی صورت به‌دلیل نداشتن مجوزهای قانونی و عدم انطباق با ضوابط ایمنی، در لیست فرآورده‌های غیرمجاز قرار گرفته‌اند.اسامی این محصولات به شرح زیر است:

کرم پودر HUDA BEAUTY
کرم پودر LOREAL
کرم پودر STEELAUDER
کرم پودر EVER BEAUTY
کرم پودر GOSH
کرم پودر DOUCCC
پودر فیکس M.A.C
بی‌بی کرم NEW MAHANTAN
بی‌بی کرم XQM
بی‌بی کرم XIANGQIMEI
بی‌بی کرم GARINEGR
کرم روشن‌کننده Donkey Milk
کرم ضد آفتاب GOLD ANJEL
کرم ضد آفتاب Kiss Beauty (حلزون)
کانسیلر زیر چشم artskin
کرم ضد چروک BIOAQUA (Blueberry)
کرم آبرسان Matia
کرم ویتامین سی BIOAQUA
کرم شیر گاو Milk Sweet Smil

سازمان غذا و دارو تأکید کرد که این محصولات به دلیل نداشتن تأییدیه‌های لازم، در رصد و پیگیری مستمر قرار گرفته و اقدامات لازم برای جمع‌آوری آن‌ها در حال انجام است. همچنین از معاونت‌های غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواسته شده تا در اسرع وقت نسبت به پاکسازی بازار از این فرآورده‌ها اقدام و گزارش اقدامات خود را ارسال کنند.

 از شهروندان نیز خواسته شده در صورت مشاهده این محصولات در سطح عرضه، موضوع را از طریق  درگاه های اطلاع رسانی سازمان اطلاع دهند.

انتهای پیام/
منبع:خبرگزاری تسنیم http://hadidnews.com/vdcj8iex.uqeyhzsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما