"خاکسپاری دوم بانوی مرگ" و "جاودانۀ تاریخ"، دو کتاب تازهتقریظشده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی از جمله آثار پرفروش نمایشگاه در سه روز نخست بود.
بنا بر اعلام انتشارات انقلاب اسلامی دو عنوان کتاب تازهتقریظشده توسط رهبر معظم انقلاب اسلامی، در صدر فهرست فروش این ناشر در سه روز نخست برگزاری سیوششمین دوره نمایشگاه کتاب تهران بوده است.
کتاب "خاکسپاری دوم بانوی مرگ"، نوشتۀ نیما اکبرخانی از جمله این آثار است که انتشارات انقلاب اسلامی چاپ چهارم آن را در نمایشگاه کتاب عرضه کرده است، کتاب، رمانی در ژانر امنیتی است، که برای گروه سنی نوجوان و جوان نوشته شده است.
نویسنده که پیشتر با آثاری چون "اثریا" برای جامعه کتابخوان شناخته شده است، در این کتاب نیز داستانی پرکشش را روایت میکند؛ تقابل مجتبی میثمی و راشل هرتزوگ که در واقع نمایندگان دو جریان فکری متفاوت هستند.
در معرفی این اثر آمده است: "خاکسپاری دوم بانوی مرگ" داستان بلندی است از جنگ؛ داستان انسان است در کوران سختیها، داستان جمعی از دوستان که دوشادوش هم بهخط شدند و صفی ساختند محکم، استوار و پابرجا، داستان سه نسل است از ایرانیهای رزمنده در نبردی طولانی، جنگی که بهاندازۀ عمر سه نسل طول کشیده و همچنان برقرار است.
این اثر، داستان نوجوانانی است که روزگاری نهچندان دور در سرزمین خودشان مقابل دشمن غدّار، قد کشیدند و تا چهار دهه بعد نیز به پایداری ادامه دادند، داستان نوجوانانی است که مقاومت خویش را از غرب سوسنگرد شروع کردند و دشمن را تا شرق مدیترانه عقب زدند و برای این هدف صدالبته هزینههای بسیار گزافی دادند.
قرار است تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این اثر در آینده منتشر شود.
کتاب "جاودانۀ تاریخ؛ شخصیت امیرالمؤمنین علی (علیه السّلام) در بیان حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدّ ظلّه العالی)" عنوان دیگری است که در این روزها مورد استقبال مردم در نمایشگاه کتاب تهران قرار گرفت.
این کتاب در بیستوشش فصل با توجّه به تبیین ابعاد متعدّد شخصیّت حضرت امیرالمؤمنین علیبن ابیطالب (علیه السّلام) در بیانات مقام معظّم رهبری تنظیم شده است.
فصل اوّل و دوم کتاب به نامتناهی بودن شخصیّت آن حضرت و آوازۀ عالمگیر ایشان اختصاص یافته است. در فصول سوم، چهارم و پنجم شرح احادیثی که از زبان حضرات ختمیمرتبت پیامبر اکرم، امام مجتبی و امام صادق (علیهم صلوات اللّه) در توصیف امام علی (علیه السّلام) وارد شده، مورد استفاده قرار گرفته است.
در فصول ششم و هفتم با جامعیّت و توازن شخصیّتی آن بزرگوار آشنا میشویم و هر کدام از فصول هشتم تا بیستوسوم به شرح یکی از ویژگیهای بارز ایشان اختصاص دارد، ویژگیهایی همچون؛ایمان، اخلاص و تقوا، صبر و بصیرت، عبادت، فارغ بودن از خودخواهی، ایثار و انفاق، زهد، تسلیم بودن در برابر پیامبر (صلّی اللّه علیه و آله)، انتخاب سختترینها، جهاد و تلاشگری، عدالت، شجاعت، اصولگرایی و صلابت، قاطعیّت در جنگهای داخلی، مراقبت از بیتالمال، یتیمنوازی و توجّه به فقیران.
عنوان فصل بیستوچهارم کتاب، «امیرالمؤمنین (علیه السّلام)؛ قدرتمندی مظلوم» است و در آن به مظلومیّتهای ایشان با وجود قدرتمندی و جنگآوری آن حضرت، اشاره میشود.
«رابطۀ عاشقانۀ ما با امیرالمؤمنین (علیه السّلام)» موضوع فصل بیستوپنجم کتاب است که در آن، به دلدادگی ما به ایشان و لوازم این محبّت پرداخته شده، و فصل آخر کتاب به بحث نیاز ما به الگویی همچون امام علی (علیه السّلام) اختصاص یافته است. http://hadidnews.com/vdchmink.23nvqdftt2.html