تاریخ انتشار :چهارشنبه ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۱۱:۵۲
سازمان امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی اعلام کرد محاصره نوار غزه از سوی رژیم صهیونیستی، برخی از اهالی این منطقه را مجبور کرده، هرچه را که به دست می‌آورند، بخورند.
آنروا: اهالی غزه در سایه محاصره به همه‌چیز خواری روی آورده‌اند
به گزارش حدیدنیوز به نقل از الجزیره، سازمان امداد رسانی و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آن روا)، امروز چهارشنبه پرده از بخشی از فاجعه انسانی در نوار غزه برداشت.

آن روا اعلام کرد که بر اساس مشاهدات و گزارش‌های میدانی که از غزه به دست آمده، برخی از خانواده‌های فلسطینی هر چه را که پیدا می‌کند، به عنوان خوراکی و غذا مصرف می‌کنند، حتی اگر خطرناک باشد.

بر اساس این گزارش، کمبود موارد غذایی و مانع تراشی در ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه، باعث تشدید فاجعه انسانی در این منطقه جنگ زده و محاصره شده، گردیده است.

این سازمان اعلام کرد نیازهای اهالی غزه روز به روز بیشتر می‌شود و باید حمایت‌های بشردوستانه را از سر گرفت.

طبق اعلام نهادهای بین المللی، از ۲ ماه پیش تاکنون، هیچ کمک بشردوستانه ای وارد غزه نشده و همین امر سبب شده است تا این منطقه کوچک با خطرناک‌ترین بحران انسانی در طول تاریخ، دست و پنجه نرم کند./ مهر
http://hadidnews.com/vdcjtvex.uqey8zsffu.html
نام شما
آدرس ايميل شما