تاریخ انتشار :يکشنبه ۲۴ شهريور ۱۳۹۲ ساعت ۰۹:۵۱
بیست و هفتمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش ایران امروز از باب المندب عبور کرد و وارد دریای سرخ شد.
ورود بیست و هفتمین ناو گروه نیروی دریایی به دریای سرخ






فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت:بیست و هفتمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز از باب المندب عبور کرد و وارد دریای سرخ شد.

به گزارش حدیدنیوز، امیردریادار حبیب الله سیاری، فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه بیست و هفتمین ناوگروه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران امروز از باب المندب عبور کرد و وارد دریای سرخ شد، افزود: ماموریت این ناو گروه برقراری امنیت خطوط کشتیرانی در مقابله با دزدان دریایی در خلیج عدن است.



وی گفت: ‌امیدواریم این ناو گروه در چند روز آینده وارد بندر "پورت سودان" شود.



امیر سیاری در گفتگو با واحد مرکزی خبر افزود: برای برقراری امنیت کشتی هایمان که در دریای آزاد رفت و آمد می کنند در چند سال گذشته حضور موفقی داشتیم و توانسته ایم تا امروز امنیت را به صورت کامل در منطقه برقرار کنیم.



دریادار سیاری گفت: همچنین آمادگی داریم در صورت مواجه شدن با ناامنی، با شدت با آن برخورد کنیم و امنیت را برای خطوط تجاریمان برقرار کنیم.



الحاق نیروبر لاوان به نیروی دریایی، همزمان با هفته دفاع مقدس



فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:‌ همزمان با هفته دفاع مقدس (از ۳۱ شهریور تا یک هفته)، ناو نیروبر لاوان پس از تعمیرات اساسی به این نیرو ملحق می شود.



امیردریادار سیاری افزود: امسال از زیردریایی فاتح نیز رونمایی می شود.این زیردریایی توان جمهوری اسلامی ایران را در ساخت زیردریایی به نمایش می گذارد و این موضوع موفقیت بسیار بزرگی است که با تلاش صنعتگران در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و نیروی دریایی بدست آمده است.



امیر سیاری افزود: این زیردریایی از نظر توناژ بزرگتر، با مدت ماندگاری بیشتر، سلاح و تجهیزات پیشرفته تر، فناوری بالا، توانمندی های روز دنیا و همچنین توانایی انجام ماموریت در شرایط مختلف آب و هوایی را دارد.



فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: بیشتر ناوهای این نیرو به پهپاد مجهزند و با توجه به نوع ماموریتشان از آن استفاده می کنند.



امیر سیاری با اشاره به نقش و کاربرد پهپادها افزود: میزان توجه به پهپادها در دریا بیشتر است.



وی گفت: نیروی دریایی برای اینکه بتواند ماموریتهایش را به خوبی انجام دهد باید از تجهیزات مناسب برخوردار باشد و یکی از این وسایل، پهپاد است. ‌پهپادها شعاع عملیاتی نیروی دریایی را گسترش می دهند و به همین علت نیروی دریایی سابقه طولانی در استفاده از پهپادها دارد. http://hadidnews.com/vdcgqt9x.ak9nn4prra.html
منبع : سراج24
نام شما
آدرس ايميل شما