تاریخ انتشار :دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۲۰
معاون دادستان تهران و مسئول رسیدگی به پرونده های زمین خواری اعلام کرد: زمین خوار بزرگ تهران با همکاری ماموران نیروی انتظامی بازداشت شد.
به گزارش حدیدنیوز به نقل از مهر، معاون دادستان تهران و مسئول رسیدگی به پرونده های زمین خواری اعلام کرد: زمین خوار بزرگ تهران با همکاری ماموران نیروی انتظامی بازداشت شد.

مرتضی تورک اعلام کرد: روز گذشته با حضور ماموران نیروی انتظامی ،نمایندگان وزارت راه و شهرسازی و نمایندگان دادسرای ویژه مبارزه با زمین خواری از اراضی دولتی رفع تصرف شد.

وی افزود: متراژ این زمین ۹۵۰۰ متر بوده و از اراضی با ارزش منطقه دارآباد تهران محسوب می شد که مدتها در اختیار زمین خواران بود. پس از ایجاد پرونده و انجام مراحل بازپرسی و احراز اسناد و تخلفات قاضی متهمان این پرونده را به یک سال حبس محکوم کرد. http://hadidnews.com/vdccimqs.2bqo08laa2.html
نام شما
آدرس ايميل شما