کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

نوروزی: برای کنوانسیون خزر باید از ترکمانچای عبرت بگیریم

خبرگزاری فارس , 18 شهريور 1405 ساعت 11:08

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با تاکید بر اینکه در کنوانسوین خزر نمایندگان باید حق کشور را در نظر داشته باشد و ذره‌ای از آن کوتاه نیایند، گفت: عهدنامه‌های ترکمنچای و گلستان برای ما یک عبرت تاریخی هستند. باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که بتوانیم در برابر آیندگان پاسخگو باشیم.


رحمت‌الله نوروزی، نماینده علی‌آباد کتول در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر اهمیت حیاتی کنوانسیون دریای خزر گفت: اهمیت دریای خزر فقط برای شمال کشور نیست، بلکه برای جمهوری اسلامی ایران اهمیتی حیاتی دارد و باید حق جمهوری اسلامی ایران به‌صورت دقیق مورد توجه و دفاع قرار گیرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران باید با صلابت از حق خود در دریای خزر دفاع کند؛ اعلام کرد: امروز باید با نگاه تخصصی، کارشناسی و فنی، موضوع توسط اساتید و صاحب‌نظران حوزه روابط بین‌الملل، کارشناسان وزارت امور خارجه و خبرگان این حوزه به‌دقت بررسی شود.

وی تصریح کرد: باید همه ابعاد موضوع به‌صورت دقیق مورد بررسی قرار گیرد تا حقی از جمهوری اسلامی ایران تضییع نشود و نباید سهمی کمتر از ۲۰ درصد برای ایران در نظر گرفته شود.عضو مجمع نمایندگان استان گلستان با اشاره به ظرفیت‌های نفتی و انرژی دریای خزر گفت: دریای خزر منبعی غنی در حوزه نفت و انرژی است و باید بتوانیم در راستای منافع ملی حرکت کنیم و با همت دولت، مجلس و قوه قضائیه از حقوق قانونی ملت عزیز ایران دفاع کنیم.

نماینده علی‌آباد کتول در مجلس با اشاره به تحولات منطقه‌ای و حضور آمریکا و رژیم صهیونیستی در کشورهای آسیای میانه اظهار کرد: با توجه به اینکه آمریکا و اسرائیل در کشورهای آسیای میانه دارای پایگاه هستند و این کشورها نیز به دنبال تأمین منافع خود و انتقال انرژی به کشورهای اروپایی هستند، جمهوری اسلامی ایران باید با قوت و صلابت از منافع و حقوق قانونی خود دفاع کند.

وی تأکید کرد: عهدنامه‌های ترکمنچای و گلستان برای ما یک عبرت تاریخی هستند و باید از این تجربه‌ها درس بگیریم. ما باید به‌گونه‌ای عمل کنیم که فردا در برابر آیندگان پاسخگو باشیم. ما نباید حتی ذره‌ای در مجلس و دولت از حق قانونی ملت عزیز ایران کوتاه بیاییم و همه مسئولان باید با وحدت و همت، برای دفاع از حقوق جمهوری اسلامی ایران در دریای خزر تلاش کنند.

پایان پیام/
 


کد مطلب: 47158

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/47158/نوروزی-کنوانسیون-خزر-باید-ترکمانچای-عبرت-بگیریم

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com