کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

هشدار درباره نقشه آشکار صهیونیست‌ها برای آوارگی جمعی ساکنان غزه

15 شهريور 1405 ساعت 14:07

در پی اظهارات گستاخانه مقامات صهیونیست درباره لزوم آوارگی ساکنان غزه، دولت غزه خواستار واکنش فوری جهانی شد.


به گزارش حدیدنیوز، پروژه آوارگی فلسطینیان از نوار غزه در سایه اظهارات جدید مقامات صهیونیست در مورد آوارگی اجباری ساکنان این باریکه، دوباره مطرح شده و این همزمان با ارائه یک طرح 7 ساله توسط ایتمار بن گویر، وزیر فاشیست امنیت داخلی رژیم اشغالگر و صحبت‌های اسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم مبنی بر اینکه اسرائیل برنامه‌هایی برای اجرای این پروژه دارد، است.

در این زمینه، دکتر اسماعیل الثوابته، مدیر کل دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه اعلام کرد که اظهارات مقامات صهیونیست درباره آوارگی فلسطینیان از غزه بیانگر سیاست آشکار اشغالگران در نسل کشی و پاکسازی قومی فلسطینیان است.

وی افزود: صهیونیست‌ها از فاجعه انسانی فلسطین برای منافع سیاسی و تبلیغات انتخاباتی خود که آشکار کننده ماهیت فاشیستی آنهاست، استفاده می‌کنند و و ما از جامعه بین‌المللی و دادگاه‌های بین‌المللی می‌خواهیم تا اقدام جدی در برابر این قدامات و اظهارات گستاخانه صهیونیست‌ها انجام داده و آن را به عنوان جنایت جنگی تلقی کنند.

این مقام دولتی غزه اظهار داشت: باید اقدام فوری بین المللی برای پاسخگو کردن مقامات صهیونیست و مجازات آنها انجام بگیرد و ما بار دیگر تاکید می‌کنیم هرگونه پروژه‌ای که هدف آن آواره کردن ساکنان نوار غزه باشد، با پایداری مردم غزه در هم خواهد شکست و این نشان دهنده دلبستگی فلسطینی‌ها به سرزمینشان است.

اظهارات الثوابته یک روز پس از آن منتشر شد که بن گویر طرحی را که به ادعای او با هدف «مهاجرت داوطلبانه» ساکنان نوار غزه ارائه شده بود، فاش کرد. با این حال، این طرح شامل هدف حذف تقریباً 1.86 میلیون فلسطینی طی هفت سال است که حدود 250 هزار نفر در سال اول غزه را ترک خواهند کرد.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که این طرح شامل ایجاد یک چارچوب برای رسیدگی به پرونده «مهاجرت داوطلبانه» به همراه ارائه تمهیداتی در رابطه با کشورهایی است که قرار است فلسطینی‌ها را پذیرش کنند. حزب بن گویر قصد دارد تصویب این طرح را به عنوان شرط سیاسی برای شرکت در کابینه بعدی تعیین کند.

اما علیرغم استفاده از اصطلاح «مهاجرت داوطلبانه»، این طرح انتقادات گسترده‌ای را به دنبال داشته است، به ویژه با توجه به شرایط وخیم انسانی که ساکنان غزه پس از سال‌ها بمباران، تخریب و آوارگی با آن مواجه هستند.

گزارش‌های بین‌المللی نشان می‌دهد که فلسطینی‌ها با وضعیت وخیم انسانی روبرو هستند، در حالی که بخش بزرگی از نوار غزه همچنان تحت کنترل نظامی اسرائیل است.

چهارشنبه گذشته وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت که اسرائیل برنامه‌هایی برای اخراج فلسطینی‌ها از نوار غزه آماده کرده و اجرای این برنامه‌ها وابسته به تعیین مقصدی است که ساکنان غزه به آنجا منتقل می‌شوند.

اسرائیل کاتس در ادامه اظهارات گستاخانه خود درباره آوارگی فلسطینی‌ها اعلام کرد که اسرائیل آماده است ساکنان غزه را از طریق دریا و هوا و هر وسیله ممکن دیگر از این باریکه خارج کند و در نهایت هیچ راهکار واقعی برای غزه بدون مهاجرت فلسطینی‌ها وجود ندارد.

وی گفت که طرح اخراج فلسطینی‌ها از غزه لغو نشده، بلکه صرفاً متوقف شده و از سرگیری آن وابسته به حمایت آمریکا و پیدا کردن کشورهایی است که پذیرای فلسطینیان باشند.

در مارس 2025 کابینه سیاسی امنیتی رژیم صهیونیستی طرح تأسیس «اداره انتقال داوطلبانه ساکنان نوار غزه» را تصویب کرد و قبل از آن هم اسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم از ایجاد نهادی که وظیفه ترتیب دادن انتقال زمینی، دریایی و هوایی مردم غزه به کشورهای ثالث را به‌عهده داشت خبر داد، اما با این حال این پروژه صرفاً به‌عنوان طرحی روی کاغذ باقی ماند.

روزنامه هاآرتص همچنین در ماه آوریل گذشته فاش کرد که کارولین گلیک، مشاور امور بین‌الملل بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل با منطقه‌ جدایی‌طلب سومالی‌لند و جمهوری دموکراتیک کنگو تماس گرفته تا مقصدی برای فلسطینی‌ها پیدا کند اما موفق نشده است.

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان کرد که نهادهای سیاسی و امنیتی اسرائیل امید زیادی به احیای پروژه آوارگی فلسطینی‌ها بسته‌اند و تغییر اصطلاحات و استفاده از عباراتی همچون «مهاجرت داوطلبانه»، نشان‌دهنده تلاشی آشکار برای دور زدن موانع بین‌المللی است نه تجدیدنظر در مورد خود طرح جابه‌جایی.

این پروژه نه‌تنها با مخالفت فلسطینی‌ها بلکه با مخالفت اعراب و جامعه بین‌المللی نیز مواجه است و روزنامه هاآرتص گزارش داد که یکی از اعضای کمیته امور خارجه و امنیت کنست گفت که طرح آوارگی فلسطینی‌ها با توجه به امتناع کشورهای عربی و جامعه بین‌المللی از به‌رسمیت شناختن این طرح و عدم‌همکاری با آن، فاقد اعتبار سیاسی و بین‌المللی است، اما نتانیاهو با وجود عدم‌شانس موفقیت، همچنان به تبلیغ این پروژه ادامه می‌دهد،

در مقابل، برخی از مقامات صهیونیست احیای این پروژه را به تفاهمات سیاسی گسترده‌تر از جمله توافقات اعلام‌نشده میان نتانیاهو و دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا برای آوارگی فلسطینی‌ها مرتبط می‌دانند.

تسنیم


کد مطلب: 47089

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/47089/هشدار-درباره-نقشه-آشکار-صهیونیست-ها-آوارگی-جمعی-ساکنان-غزه

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com