کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تشییع ۶۲ پاره‌تن از ۳۲ شهید دانش‌آموز مدرسۀ میناب

خبرگزاری فارس , 31 تير 1405 ساعت 13:13

تشییع ۶۲ پاره‌تن از ۳۲ شهید دانش‌آموز دبستان شجره طیبه میناب که در کاوش دوباره آوارهای این مدرسه شناسایی شده بودند، امروز بر دستان مردم هرمزگان آغاز شد.


در کاوش دوبارۀ آوارهای دبستان شجرۀ طیبۀ میناب، ۶۲ پارۀ تن متعلق به ۳۲ شهید دانش‌آموز شناسایی شدند؛ اعضای پیکر این شهدا امروز بر دستان مردم هرمزگان تشییع شد.رئیس‌کل دادگستری هرمزگان گفت با وجود چندین مرحله عملیات تخصصی تفحص در مدرسه شجره طیبه میناب و مناطق اطراف آن، تاکنون هیچ بخشی از پیکر شهید «ماکان نصیری» پیدا نشده است. به گفته وی، موشک آمریکایی در لحظه اصابت مستقیماً به محل حضور این کودک برخورد کرده بود.

با وجود هفته‌ها عملیات مستمر تفحص در مدرسه شجره طیبه میناب و مناطق اطراف آن، ۶۲ قطعه از پیکرهای دانش‌آموزان شهید میناب پیدا شد؛ ولی هنوز هیچ اثری از پیکر مفقود شده ماکان نیست.

مراسم اقامه نماز بر پیکر شهدای مدرسه شجره طیبه میناب صبح امروز برگزار شد. این پاره‌تن‌ها دیشب در اجتماع بزرگ مردم بندرعباس نیز بر دستان مردم تشییع شد. این قطعات امروز در میناب به خاک سپرده خواهند شد.

پدران و مادران داغدار مینابی، پیش از این با حضور در محل آماده‌سازی تابوت‌های شهدا، با آنچه از پیکر فرزندانشان باقی مانده بود، آخرین وداع را کردند.

در حمله موشکی آمریکایی-صهیونیستی به دبستان شجره طیبه میناب در ۹ اسفند ۱۴۰۴، ۱۶۸ دانش‌آموز و معلم به شهادت رسیدند. پیکر این شهدا پس از کشف، شناسایی و تشییع، در گلزار شهدای میناب به خاک سپرده شد. همچنین در این حمله بیش از ۱۱۰ نفر نیز مجروح شدند.

۶۲ پاره‌تن تازه‌تفحص‌شده از پیکر شهدای دانش‌آموز میناب، پس از تشییع بر دستان مردم غیور هرمزگان، در گلزار شهدای میناب به خاک سپرده شد. در این مراسم، مادران داغدار مینابی با حضور بر مزار فرزندانشان، وداع جگرسوزی با پاره‌تن‌های تازه شناسایی‌شده انجام دادند.قطعاتی از پیکر مطهر شهید امیرعلی کمالی، از شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره، پس از پنج ماه جست‌وجو و تفحص شناسایی شد. انتشار این خبر، پایان چشم‌انتظاری خانواده این شهید، به‌ویژه مادر داغدارش شد.

 


کد مطلب: 46473

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/46473/تشییع-۶۲-پاره-تن-۳۲-شهید-دانش-آموز-مدرسۀ-میناب

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com