کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

سردار حاجی‌زاده: یک روز بُرد توپمان ۲ کیلومتر بیشتر نبود

خبرگزاری فارس , 23 خرداد 1405 ساعت 13:32

سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده در فیلم دیده نشده‌ای با اشاره به هشت سال جنگ تحمیلی گفته بود: آن زمان برای اینکه یک هدفی را بزنیم، مثلاً نیاز بود توپمان ۲ کیلومتر بردش اضافه شود، آن موقع نداشتیم. اما امروز موقعی که ولی امر مسلمین دستور می‌دهند، می‌توانیم راحت اجرا کنیم.


سردار شهید امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده فقید هوافضای سپاه؛دوره‌ای زمان جنگ برای اینکه یک هدفی را بزنیم، مثلاً نیاز بود توپ‌مان ۲ کیلومتر بردش اضافه شود. آن موقع نداشتیم، مشکل داشتیم، گیر داشتیم، نمی‌توانستیم. وقتی آدم آن دوره را می‌بیند و امروز را می‌بینیم که ما می‌توانیم موقعی که ولی امر مسلمین دستور می‌دهند، آن دستور را اجرا کنیم.

آن موقع هم امام رضوان‌الله تعالی علیه همین کار را می‌خواستند از ما؛ بچه‌ها واقعاً با جان‌ودل توان می‌گذاشتند، تلاش می‌کردند، خودشان را فدا می‌کردند، جانباز می‌شدند ولی خب به‌هرحال امکاناتمان همان قدر بود و امکانات کم بود. امروز به پاس اقدامات و فعالیت‌های رزمندگان مدرسه علمی، فنی، فناوری، توسعه و تحقیق تسلیحات به جایی رسیدیم که دیگر هر اقدام نظامی که لازم باشد و حضرت آقا دستور بدهند، راحت می‌شود انجام داد.


کد مطلب: 45930

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/45930/سردار-حاجی-زاده-یک-روز-ب-رد-توپمان-۲-کیلومتر-بیشتر-نبود

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com