کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ارزشیابی این پایه‌ها در شهر تهران غیرحضوری شد

خبرگزاری فارس , 26 ارديبهشت 1405 ساعت 12:10

مجید پارسا مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت:‌ ارزشیابی پایه‌های هفتم، هشتم، نهم و دهم در شهر تهران به صورت غیر حضوری شد.


مجید پارسا مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران با بیان اینکه ارزشیابی در دوره ابتدایی به صورت کیفی _ توصیفی بوده و امتحانات مجازی برگزار می‌شود، اظهار کرد: امتحانات پایه‌های هفتم تا دهم دانش‌آموزان تهرانی نیز غیرحضوری شد.

وی ادامه داد: با توجه به شرایط زیرساخت‌ها و هم اینکه دانش‌آموزان بخش عمده‌ای از سال تحصیلی را در آموزش مجازی بودند و از کلاس‌های حضوری محروم بودند، مقرر شد ارزشیابی به صورت مجازی و غیرحضوری انجام شود.

پارسا افزود: درباره پایه‌های یازدهم و دوازدهم که سوابق تحصیلی در کنکور تأثیر دارد، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرده است پس از ایجاد شرایط پایدار برای اینکه دانش‌آموزان امنیت و آرامش داشته باشند، این امتحانات برگزار می‌شود و ان‌شاءالله وقتی شرایط مهیا شد، از طریق آموزش‌وپرورش اعلام می‌شود.

وی تصریح کرد: سناریوهایی در شورای آموزش‌وپرورش استان بررسی شد که سناریوی ارزشیابی غیر حضوری مصوب شد. این مصوبه با جزئیات بیشتر به صورت بخشنامه به مناطق اعلام می‌شود و اطلاع رسانی هم به خانواده‌ها خواهد شد مدیرکل آموزش‌وپرورش شهر تهران گفت: امتحانات از نهم خرداد آغاز می‌شود و تا پایان خرداد بحث سال تحصیلی در این پایه‌ها به جمع بندی خواهد رسید.

پایان پیام/


کد مطلب: 45494

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/45494/ارزشیابی-این-پایه-ها-شهر-تهران-غیرحضوری

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com