کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب آسیا غیرموجه است

خبرگزاری فارس , 29 بهمن 1404 ساعت 13:39

فرمانده نیروی دریایی ارتش با تأکید بر اینکه حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب آسیا غیر موجه است، گفت: ناوگان فرامنطقه‌ای اگر احساس می‌کند با قدرت آمده است، بداند که مردم ایران با قدرت بیشتری با آن‌ها مقابله خواهند کرد.


امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی راهبردی ارتش که به‌منظور شرکت در سه رویداد نشست سران آیونز (IONS)، رزمایش دریایی میلان ۲۰۲۶ و برنامه بازدید ناوگان بین‌المللی IFR به هند سفر کرده است، در جمع خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی ایران ۴۷ سال است که با تهدید، سروصدا و تبلیغات و حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب آسیا مواجه است.

دریادار ایرانی با تأکید بر اینکه حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب آسیا غیر موجه است، افزود: ناوگان فرامنطقه‌ای اگر احساس می‌کند با قدرت آمده است، بداند که مردم ایران با قدرت بیشتری با آن‌ها مقابله خواهند کرد.

فرمانده نیروی دریایی ارتش تاکید کرد: ایمان مردم و موشک سلاح‌های بازدارنده جمهوری اسلامی ایران در برابر دشمن است.

پایان پیام/


کد مطلب: 44162

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/44162/دریادار-ایرانی-حضور-ناوگان-فرامنطقه-ای-غرب-آسیا-غیرموجه

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com