کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

برگزاری اربعین شهدای فتنه آمریکایی و صهیونیستی در مصلای تهران

27 بهمن 1404 ساعت 18:18

اربعین جمعی از شهدای حوادث اخیر فتنه آمریکایی و صهیونیستی فردا در مصلای تهران برگزار می‌شود.


حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحسن محمودی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران، عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مراسم اربعین شهادت جمعی از فرزندان ایران اسلامی در حوادث اخیر که با هدایت جریان‌های آمریکایی و صهیونیستی و به دست عناصر وابسته داخلی رقم خورد، روز سه‌شنبه در مصلای تهران برگزار می‌شود.

وی با اشاره به آنچه جنایات دشمنان علیه ملت ایران خواند، افزود: در جریان این حوادث، اقدامات هنجارشکنانه‌ای از جمله اهانت به مقدسات، آتش‌زدن قرآن کریم و برخی مساجد و همچنین شهادت و جان‌باختن تعدادی از جوانان عزیز کشورمان رخ داد که موجب تأثر و اندوه ملت ایران شد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان تهران با بیان اینکه ملت ایران در این مدت با خانواده‌های شهدا و جان‌باختگان ابراز همدردی کرده‌اند، تصریح کرد: علاوه بر مراسم متمرکز تهران، طی روزهای 28 و 29 بهمن‌ماه 1404 نیز آیین‌های بزرگداشت در آستان‌های مقدس، بقاع متبرکه و مساجد محوری برگزار خواهد شد.

وی بیان کرد: مراسم ویژه بزرگداشت این شهدا و جان‌باختگان، روز سه‌شنبه 28 بهمن‌ماه از ساعت 14:30 در مصلای تهران برگزار می‌شود.

محمودی در پایان از مردم مؤمن و انقلابی تهران دعوت کرد با حضور در این مراسم، ضمن تجلیل از مقام شهدا و ابراز همدردی با خانواده‌های داغدار، حمایت خود را از آرمان‌های انقلاب اسلامی اعلام کنند.

انتهای پیام/؛
منبع:خبرگزاری تسنیم


کد مطلب: 44133

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/44133/برگزاری-اربعین-شهدای-فتنه-آمریکایی-صهیونیستی-مصلای-تهران

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com