کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تخلیه کالای اساسی با ۴ هزار کامیون از بنادر

1 بهمن 1404 ساعت 12:30

وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از چهار هزار کامیون در حال تخلیه کالاهای اساسی از بنادر هستند و با این روند در حال نزدیک شدن به رکوردهای دوران جنگ ۱۲ روزه تحمیلی هستیم.


به گزارش حدیدنیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، فرزانه صادق در حاشیه یازدهمین نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیش از چهار هزار کامیون در حال جابه‌جایی کالاهای اساسی از بنادر مختلف با هدف رساندن این اقلام به دست مردم در اقصی نقاط کشور هستند.

وی افزود: تعداد کامیون ورودی به بنادر برای تخلیه کالاهای اساسی در حال نزدیک شدن به رکورد دوران جنگ ۱۲ روزه است.

گفتنی است یازدهمین نشست کارگروه تضمین امنیت غذایی و بهبود معیشت مردم به منظور بررسی روند تامین کالا و اطمینان از دسترسی مردم به کالاها با حضور وزرای راه و شهرسازی، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و همچنین رئیس کل بانک مرکزی امروز سه‌شنبه (۳۰ دی ماه) برگزار شد.

مهر


کد مطلب: 43811

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/43811/تخلیه-کالای-اساسی-۴-هزار-کامیون-بنادر

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com