کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

گوترش: تمامی شهرک‌سازی‌ها غیرقانونی و بی‌اعتبار است

21 آذر 1404 ساعت 16:01

دبیرکل سازمان ملل در گزارشی از گسترش بی‌سابقه طرح‌های شهرک‌سازی رژیم اشغالگر در سال ۲۰۲۵ ابراز نگرانی کرده و این شهرک‌های صهیونیست‌نشین را غیرقانونی و بی اعتبار دانست.


حدید نیوز، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در گزارشی به این سازمان تأکید کرد که در سال ۲۰۲۵، کرانه باختری از جمله قدس شرقی شاهد بزرگ‌ترین گسترش شهرک‌سازی‌های صهیونیستی از زمان پایش این سازمان بوده است.  

به نقل از الجزیره، وی خشونت فزاینده شهرک‌نشینان صهیونیست را به‌ویژه در فصل برداشت زیتون محکوم کرد و گفت این اقدامات با سرعت خطرناکی افزایش می‌یابد.  

گوترش با تأکید بر اینکه تمام شهرک‌های صهیونیست‌نشین غیرقانونی و بی اعتبار هستند، گفت این اقدامات نقض صریح قوانین بین‌المللی محسوب می‌شوند.  

دبیرکل سازمان ملل در ادامه نسبت به وخامت وضعیت امنیتی در نوار غزه و ادامه خشونت‌ها هشدار داد و گفت: «من به‌شدت نگران شکنندگی وضعیت امنیتی در غزه و ادامه خشونت‌ها هستم که امکان تداوم آتش‌بس را تهدید می‌کند.»  

او افزود: «حملات مداوم اسرائیل علیه غزه همچنان موجب تلفات گسترده میان غیرنظامیان و ویرانی وسیع زیرساخت‌ها می‌شود.»  

گوترش همچنین خاطرنشان کرد که با وجود بهبود ورود مواد غذایی، منابع اصلی پروتئین همچنان از دسترس بیشتر ساکنان غزه به دور است.

وی تأکید کرد: «باید تضمین کامل برای پاسخگویی در قبال هرگونه جنایت فجیع یا نقض قوانین بین‌المللی فراهم شود.»  

دبیرکل سازمان ملل در پایان وضعیت انسانی در غزه را فاجعه‌بار توصیف کرد و گفت بیش از ۸۰ درصد از ساختمان‌های مسکونی و دولتی در این منطقه تخریب یا به‌شدت آسیب‌دیده‌اند.


کد مطلب: 43285

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/43285/گوترش-تمامی-شهرک-سازی-ها-غیرقانونی-بی-اعتبار

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com