کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

بوکس قهرمانی جهان در دبی / صعود کاظمی و مقصودی

17 آذر 1404 ساعت 17:07

مسابقات بوکس قهرمانی جهان ۲۰۲۵ با حضور تیم ایران در دبی امارات ادامه یافت.


پس از مشکلاتی که میان آیبا (فدراسیون بین المللی بوکس آماتوری) و کمیته بین المللی المپیک بر سر جنسیت بوکسور‌ها به وجود آمد، آی او سی ارتباط خود با آیبا را قطع و فدراسیونی جدید با عنوان ورلد باکسینگ (World Boxing۹) در اواسط ماه آوریل گذشته با ۱۲۴ عضو تشکیل شد و مورد تایید قرار گرفت؛ بنابراین مسابقات بوکس قهرمانی جهان آیبا از نظر کمیته بین المللی المپیک رسمیت ندارد و طبق استعلام از فدراسیون بوکس ایران، تیم اعزامی با هزینه شخصی به این مسابقات رفته است.

نتایج نمایندگان ایران به این شرح اعلام شد:
* ۵۴- کیلوگرم (خروس وزن):
مهدی کاظمی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم ۵ - ۰ رانگسِی سائو از کامبوج را برد. کاظمی در دور یک هشتم نهایی به مصاف جواد شمشیر از استرالیا می‌رود.
* ۶۷- کیلوگرم (سبک میان وزن):
مسلم مقصودی پس از استراحت در دور نخست ۴ - ۳ از سد فوسینی ترائوره از مالی گذشت و در دور یک هشتم نهایی به مصاف بایرام دُردی نورمحمداف از ترکمنستان می‌رود.
* ۹۲+ کیلوگرم (فوق سنگین وزن):
امیر اسماعیلی در دور نخست ۱ - ۴ از ایمان رمضان پور از تیم آیبا شکست خورد و حذف شد.

منبع:خبرگزاری صدا و سیما


کد مطلب: 43232

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/43232/بوکس-قهرمانی-جهان-دبی-صعود-کاظمی-مقصودی

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com