کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

مقام حزب‌الله: خلع سلاح مقاومت غیرممکن است

21 مرداد 1404 ساعت 10:13

محمود قماطی، از مسئولان ارشد حزب‌الله با بیان اینکه مقاومت بخشی از یک جبهه ملی گسترده در لبنان است تاکید کرد دولت لبنان کشور را به خارجی‌ها فروخته اما هرگز نمی‌تواند تصمیم خود برای خلع سلاح مقاومت را اجرا کند.


به گزارش حدیدنیوز؛ محمود قماطی، معاون رئیس شورای سیاسی حزب الله در سخنان جدید خود در واکنش به تصمیم غیر ملی و غیرمسئولانه دولت لبنان برای خلع سلاح مقاومت اعلام کرد که دولت لبنان قادر به خلع سلاح مقاومت نخواهد بود.

محمود قماطی در جریان دیداری که میان هیئتی از حزب الله و حنا غریب، دبیرکل حزب کمونیست لبنان برگزار شده بود، گفت: مقاومت، منزوی یا محاصره شده نیست، بلکه بخشی از یک جبهه ملی گسترده است.

قماطی گفت: دولت لبنان، کشور را فروخت و به کشورهای خارجی چک برگشتی داده است اما نمی‌تواند به آنچه می‌خواهد برسد.

وی هشدار داد که اگر دولت بخواهد تصمیم خود برای خلع سلاح مقاومت را اجرا کند، همه مردم لبنان با آن مقابله خواهند کرد. مقاومت زمانی ظهور کرد که اشغالگری در کشور ما وجود داشت؛ زیرا دولت قادر به محافظت از مردم و جلوگیری از تجاوزات دشمن نبود.

این مسئول حزب الله تاکید کرد که دولت با وجود سقوط خود باید مسیرش را اصلاح کند و از تصمیماتی که به کشور آسیب می‌زند خودداری نماید.

حنا غریب هم به نوبه خود اعلام کرد که تصمیمات دولت لبنان تحت فشار آمریکایی‌ها گرفته شده و منافع اشغالگران صهیونیست را بالاتر از منافع لبنان قرار داده و بیانیه وزارتی را نقض کرده است.

وی تاکید کرد: انحصار سلاح در دست دولت تنها زمانی انجام می‌شود که دولت بتواند از سرزمین، حاکمیت و شهروندان خود محافظت کند. هدف آمریکا و اسرائیل سیطره بر لبنان است و این چیزی است که ما با آن مقابله خواهیم کرد.

ایهاب حماده، نماینده فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان نیز اظهار داشت: کاری که دولت انجام داده، ضربه‌ای به منشور ملی است و مردم آن را نخواهند پذیرفت.

وی افزود: ما به مردم وفادار خود متعهد می‌شویم که مقاومت حتی یک سر سوزن از سلاح خود عقب نشینی نخواهد کرد و این پروژه دشمن شکست می‌خورد.

به گزارش تسنیم، دولت لبنان به‌ریاست نواف سلام، نخست‌وزیر این کشور در جلسه روز سه‌شنبه هفته قبل، ارتش این کشور را مکلف کرد طرحی اجرایی برای انحصار سلاح در دست دولت و محدود کردن تسلیحات گروه‌های مسلح، به‌ویژه حزب‌الله، تا پایان سال جاری (پیش از 31 اوت 2025) تدوین کند.

این تصمیم در جلسه‌ای جنجالی در کاخ بعبدا به‌ریاست جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان گرفته شد، این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که فشارهای بین‌المللی، به‌ویژه از سوی آمریکا برای خلع‌سلاح حزب‌الله افزایش یافته است. فشارهای آمریکا و متحدانش، به‌ویژه از طریق مشروط کردن کمک‌های مالی به خلع‌سلاح، نشان‌دهنده تلاش برای تضعیف محور مقاومت و تحمیل خواست و اراده خارجی بر لبنان است.

این درحالی است که دولت لبنان ناتوانی خود را در برابر هرگونه تجاوز و اشغالگری صهیونیست‌ها که با همدستی و چراغ سبز آمریکا انجام می‌شود ثابت کرده و حتی بعد از اعلام تصمیم برای خلع سلاح مقاومت، ارتش اشغالگر چندین حمله جدید به لبنان انجام داده که طی آن تعداد دیگری از ساختمان‌های لبنانی‌ها ویران شده و شهروندان این کشور به شهادت رسیدند./ تسنیم 


کد مطلب: 41339

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/41339/مقام-حزب-الله-خلع-سلاح-مقاومت-غیرممکن

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com