>> حدید نیوز - افزایش کرایه‌ها به پای باران نوشته می شود - نسخه قابل چاپ

کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

ترافیک کیلومتری سهم پایتخت‌نشینان از باران

افزایش کرایه‌ها به پای باران نوشته می شود

13 آذر 1392 ساعت 9:11

باران بارید تاکسی و اتوبوس کمیاب شد. راننده ای ترمز کرد و می‌گوید: مستقیم ولی گفته باشم کرایه‌ها ۲ برابر است.


به گزارش حدیدنیوز، بارش باران امروز تهران خیابان ها و بزرگراه های تهران را قفل کرد و مردم ساعت ها در ترافیک گرفتار شدند.



برخی از معابر شهر تهران دچار آبگرفتگی شد و تردد شهروندان را دچار مشکل کرد . در این روزها اتوبوس و تاکسی کیمیا می شود و مردم باید مدت ها در کنار خیابان منتظر بماند.



در روزهای بارانی به دلیل کمبود سیستم حمل و نقل عمومی مردم ترجیح می دهند از وسایل نقلیه شخصی خود استفاده کنند و همین امر باعث بروز ترافیک می شود.



کند شدن حرکت خودورها و کاهش دید رانندگان از دیگر عوامل بروز ترافیک در روزهای بارانی است.



در روزهای بارانی بسیاری از تاکسی ها ترجیح می دهند دربست حرکت کنند و وقتی کلمه دربست را می شنوند سریع جلوی پایت ترمز می کنند ولی در غیر اینصورت باید منتظر بمانی و باز هم منتظر بمانی.



برخی از رانندگان هم که به نظر می رسد عجله دارند با سرعت عبور کرده و آبی که در خیابان جمع شده را به روی عابران می پاشد. البته مسئولان شهری گفته اند نقاط آبگرفتگی شناسایی شده و مشکلات را برطرف کرده اند.



این داستان ها همیشه در روزهای بارانی تکرار می شود و کاری هم برای رفع این مشکل نمی شود و هر سال دریغ از پارسال است.


کد مطلب: 27848

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/27848/افزایش-کرایه-ها-پای-باران-نوشته-می-شود

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com