کد QR مطلبدریافت صفحه با کد QR

تحریم های ضد ایرانی اوباما در سال ۹۲ چه مقدار افزایش خواهد یافت

سراج24 , 24 اسفند 1391 ساعت 12:36

امریکاییها توقع دارند که دیگران در مقابل حرفهای غیرمنطقی و زورگویی های آنها تسلیم شوند.


به گزارش حدیدنیوز، مذاکره با آمریکا  خط قرمز سیاست خارجی ایران و یکی از پایه های اصلی سیاست های کلی نظام به حساب می آید.

علیرغم این که بسیاری از طرفداران حکومت لیبرالی در کشور، سال های سال به دنبال القای این مطلب بودند که آمریکا دوست ماست و ما باید با آمریکا مذاکره داشته باشیم، اما این اتفاق رخ نداد.

فارغ از این که چرا ما این سیاست را اتخاذ کرده ایم و چه دلیلی وجود دارد که ما نباید با آمریکا رابطه داشته باشیم ، خود بحثی طولانی است که نیاز به واکاوی عمیق تر و اشاره های ظریف تری دارد.

مقام معظم رهبری در دیدار امسال خود با مردم غیور تبریز بخش اعظم سخنان خود را به تشریح چرایی مذاکره نکردن جمهوری اسلامی ایران با امریکا در برهه کنونی اختصاص دادند و فرمودند :امریکاییها توقع دارند که دیگران در مقابل حرفهای غیرمنطقی و زورگویی های آنها تسلیم شوند، همانطور که برخی تسلیم شده اند اما ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی تسلیم شدنی نیست زیرا منطق، توانایی و اقتدار دارد



ایشان در ادامه به تناقضات ادعاها و عملکرد امریکا پردختند و یکی از مصادیق تناقض میان حرف و عمل دولتمردان امریکایی را، ادعای آمادگی مذاکره با ایران به منظور حل مسائل میان دو کشور،‌ دانستند و افزودند: "این ادعا در حالی مطرح می شود که امریکاییها حرفهای ناشایست و خلاف واقع را به نظام جمهوری اسلامی نسبت می دهند و برای مقابله با ملت ایران متوسل به تحریم و فشار می شوند.



ایشان در تبیین واقعیات و حقایق بحث مذاکره، پنج نکته مهم را مورد تأکید قرار دادند: "غیرمنطقی و متناقض بودن حرف و رفتار دولتمردان امریکایی - تلاش امریکایی ها برای تسلیم کردن ملت ایران به عنوان هدف اصلی مذاکرات - معنای حقیقی مذاکره در عرف قدرتهای سلطه گر - دروغ و فریبکاری امریکایی ها درباره برداشته شدن تحریم ها با مذاکره - و منطقی بودن رفتار ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی در مقابل پیشنهاد امریکا.



حضرت آیت الله خامنه ای غرض اصلی دولتمردان امریکا از طرح پیشنهاد مذاکره را تبلیغ و هیاهو درباره تسلیم شدن ملت و نظام ایران خواندند و افزودند: آنها می خواهند به ملتهای مسلمان و سربرافراشته منطقه، نشان دهند که جمهوری اسلامی ایران هم با همه سرسختی و ایستادگی، عاقبت پای میز مذاکره و مصالحه آمد، بنابراین شما نیز چاره ای جز تسلیم ندارید.



رهبر انقلاب خاطرنشان کردند: البته سلطه گران از دیرباز با هدف ناامید کردن ملتهای مسلمان، درصدد کشاندن ایران پای میز مذاکره و بده و بستان بوده اند و اکنون نیز همین هدف را با طرح تبلیغاتی «مذاکره ای غیرمربوط به مسائل اساسی» دنبال می کنند اما جمهوری اسلامی ایران، با چشمان باز اهداف آنها را می فهمد و متناسب با آن اهداف، جواب می دهد.



ایشان معنای حقیقی گفتگو در عرف امریکا و غربیها را پذیرش حرفهای آنان در پای میز مذاکره خواندند و افزودند: آنها با همین نگاه غیرمنطقی، در تبلیغات اخیرشان می گویند مذاکره مستقیم کنیم تا ایران را به دست برداشتن از انرژی هسته ای و غنی سازی قانع و وادار سازیم اما اگر خواهان گفتگوی حقیقی و منطقی بودند باید می گفتند مذاکره کنیم تا ایران استدلالها و ادله خود را بگوید و مسائل عادلانه بررسی شود.



گفتنی است تاکیدات مهم رهبر معظم انقلاب در این باره در حالی بیان شد که اکثر رسانه های داخلی و خارجی ترجیح دادند با توجه به اختلافات اخیر رییس جمهور و رییس مجلس، به انعکاس سخنان رهبر انقلاب در این رابطه بپردازند.



اما در بیان یکی از علل اصلی تاکید رهبر معظم انقلاب درباره عدم مذاکره با امریکا در شرایط حاضر، شاید بتوان نزدیک بودن موعد انتخابات ریاست جمهوری ایران را مد نظر قرار داد زیرا تجربه سالهای بعد از انقلاب ثابت کرده است که سران امریکا در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در ایران،‌ با ارسال پالس مثبت جهت انجام مذاکره،‌ به دنبال پر رنگ شدن این مساله توسط طیف خاصی از کاندیداها در انتخابات هستند.



این مساله آنگاه پر رنگ تر می شود که در حال حاضر، برخی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری آتی که مورد حمایت هاشمی رفسنجانی و جریان اصلاحات هستند،‌ قصد دارند تا به طور عمده با مطرح کردن این مساله و گره زدن "موضوع سیاست خارجی و معیشت اقتصادی مردم" به نوعی پیشگاه طرح مذاکره با امریکا در داخل کشور باشند.



به عنوان نمونه حسن روحانی رییس اسبق تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان در دولت خاتمی که به عقب نشینی های پی در پی هسته ای نیز شهره است، هفته گذشته در مشهد و در سخنانی انتخاباتی با اشاره به وضعیت اقتصادی کشور گفت: اصلاح امور اقتصادی زمان بر است و اصلاح اقتصاد، به روابط بین الملل بر می گردد.



این سخنان در حالی بیان شد که چند روز پیش از اظهارات روحانی،‌رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دی در جمع نیروهای ارتش با انتقاد از عده ای ساده لوح یا دارای غرض که از پیشنهاد امریکا ابراز خوشحالی می کنند فرموده بودند: مذاکره با امریکا مشکلی را حل نمی کند چرا که آنها در ۶۰ سال اخیر به هیچیک از وعده های خود عمل نکرده اند.



گفتنی است رهبر معظم انقلاب در سخنن روز گذشته خود به طور تلویحی به این مساله (مذاکره با امریکا و لغو تحریم ها) نیز اشاره کرده و تبلیغات امریکایی ها را درباره لغو تحریم ها در پی مذاکره با ایران، وعده ای دروغ دانستند و افزودند: آنها به خیال خام خود فکر می کنند ملت از تحریم ها به ستوه آمده بنابراین با شنیدن این وعده، مشتاق مذاکره با امریکا می شود و به مسئولان کشور فشار می آورد.

به عنوان نمونه معاون رییس جمهور آمریکا تاکید کرد که آمریکا به دنبال جنگ نیست و آماده مذاکرات صلح آمیز درباره برنامه هسته یی ایران است.



به گزارش ایسنا، جو بایدن، معاون رییس جمهور آمریکا روز دوشنبه در نشست آیپک گفت که باراک اوباما، رییس جمهور آمریکا در زمینه جلوگیری از آنچه وی دستیابی ایران به سلاح هسته یی خواند، کاملا جدی است.



به گزارش خبرگزاری رویترز، بایدن گفت: رییس جمهور آمریکا شوخی ندارد. اوباما شوخی ندارد.



معاون رییس جمهور آمریکا افزود: ما دنبال جنگ نیستیم. ما برای مذاکرات صلح آمیز آماده ایم. ولی همه گزینه ها از جمله اقدام نظامی روی میز وجود دارد.



بایدن در بخش دیگری از اظهاراتش گفت: اگرچه این پنجره در حال بسته شدن است، ما معتقدیم که هنوز زمان و فضا (برای دیپلماسی) وجود دارد.



وی با تکرار اتهامات غرب مبنی بر نظامی بودن برنامه هسته یی ایران مدعی شد که یک سلاح هسته یی در دستان ایران تهدیدی برای موجودیت رژیم صهیونیستی است، برای سایر متحدان آمریکا در خاورمیانه خطر دارد و می تواند دنیا را بی ثبات کند.



معاون رییس جمهور آمریکا در بخش دیگری از اظهاراتش مدعی شد: ما یک هدف مشترک داریم. بگذارید این تعهد را روشن کنم: باز داشتن ایران از دستیابی به سلاح هسته یی.



به گزارش ایسنا، به نظر می رسد این اظهارات وی مقدمه ای برای سفر اوباما به اراضی اشغالی باشد که به گفته بایدن قرار است پیش از ۲۵ ماه مارس انجام گیرد.



مقامات آمریکایی رویکردی کاملا مزورانه را در قبال موضوع هسته یی ایران اتخاذ کرده اند و در حالی با بی توجهی به گزارشات آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر صلح آمیز بودن برنامه هسته یی ایران تهران را به تلاش برای دستیابی به سلاح متهم می کنند که متحدشان رژیم صهیونیستی تنها دارنده تسلیحات هسته یی در خاورمیانه است و بیش از ۲۰۰ کلاهک هسته یی در زرادخانه اش دارد.

این روند تا جایی پیش رفت که روز گذشته ز دولت‌های متبوع آنها خواسته به منظور همراهی با عملیات روانی آینده علیه ایران و در آستانه مذاکرات آتی هسته ای و انتخابات ریاست جمهوری ۹۲، شرکت‌های اروپایی به تدریج و با انجام مصاحبه‌های مطبوعاتی با خبرگزاری‌های صهیونیستی، تعطیلی دفاتر خود در تهران را رسانه‌ای نمایند تا سوژه های رسانه ای لازم را در اختیار داشته باشد..

هدف دولت آمریکا از این اقدام تلاش جهت افزایش تورم انتظاری در کشور با انجام عملیات روانی می‌باشد.



از طرفی استعمار پیر انگلیس که حاضر به از دست دادن منافع اقتصادی خود نیست، به شرکت نفتی «شل» (که فاقد هرگونه فعالیت اقتصادی در ایران است) دستور داده تا با ترتیب دادن یک مصاحبه نمایشی با خبرگزاری صهیونیستی «رویترز» ‌تعطیلی فعالیت‌ها و دفاتر خود در ایران را اعلام رسانه‌ای کند.

مشابه این اقدام در اوایل سال جاری صورت گرفت که دولت کانادا سفارتخانه خود در تهران را که پیش از این به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه‌های جاری به حالت تعطیل درآمده بود، با ترتیب دادن یک نمایش رسانه ای تعطیلی سفارتخانه خود را سیاسی و حقوق بشری اعلام کرد.



گفته می شود، شرکت «انگلیسی –هلندی» شل حدود ۳ میلیارد دلار بدهی نفتی به جمهوری اسلامی داشته و سعی دارد با این بهانه ضمن تبعیت از دستور کار آمریکاییها مبنی بر ایجاد یک عملیات روانی، به شکلی از پرداخت بدهی خود به ایران طفره رود. به نظر می رسد باتوجه به آینده درخشان صنعت نفت جا دارد وزارت نفت جمهوری اسلامی ضمن طرح شکایت حقوقی علیه این شرکت در مجامع بین‌المللی، از حضور مجدد این شرکت‌ها در آینده نزدیک در صنایع پرسود و رونق نفت جمهوری اسلامی ممانعت به عمل آورد.



نکته جالب اینکه با وجود فشار آمریکا بر شرکت‌های اروپایی به قطع روابط خود با ایران براساس آمار رسمی منتشره دولت آمریکا، علی‌رغم تشدید تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران میزان صادرات شرکت‌های آمریکایی به کشورمان افزایش یافته است.

این نشانه ها دقیقا همان چیزی است که رهبر معظم انقلاب پیش بینی کرده است و ما منتظر چنین روزی بودیم که فشار های اقنصادی غرب ماهیت اصلی خود را نشان بدهد.

آمریکا تمام هدفش از مذاکره ، سرنگونی نظام مقدس جمهوری اسلامی است و فشار اقتصادی مهم ترین برنامه ای است که آن ها طی این چند سال دنبال می کنند و مطمئنا در فضای انتخاباتی سال آینده و در روزهای منتهی به آن از این مسئله برای فتنه انگیزی استفاده خواهند کرد.

ما باید به این نکته عمیقا فکر کنیم که آمریکا تنها برای منافع خود اقدام می کند و اگر مردم و ملت ایران هم منافی با ، منافع آمریکا باشد آن ها را از سر راه بر می دارند.


کد مطلب: 17902

آدرس مطلب :
http://www.hadidnews.com/news/17902/تحریم-های-ضد-ایرانی-اوباما-سال-۹۲-مقدار-افزایش-خواهد-یافت

حدید نیوز
  http://www.hadidnews.com