نام Java ۷ باز هم در لیست سیاه اپل ...صدها شرکت رايانهاي از بازارIT خارج شدند
آخرین تحولات عرصه IT
انتشار ابزار jailbreak برای آیفون 5
17 بهمن 1391 ساعت 21:07
نام Java ۷ باز هم در لیست سیاه اپل ...صدها شرکت رايانهاي از بازارIT خارج شدند
به گزارش حدیدنیوز، آخرین تحولات عرصه IT را اینجا بخوانید:
*نام Java ۷ باز هم در لیست سیاه اپل
گویا تلاشهای اوراکل تاثیر چندانی بر امنیت جاوا نداشته و هنوز هم آخرین نسخه منتشر شده از این برنامه دارای آسیبپذیریهایی است.
شرکت اپل برای دومین بار در طول یک ماه نام ابزار Java ۷ را در لیست سیاه خود قرار داد و گفت که این برنامه تولید شده توسط اوراکل و ابزار بهروزرسان آن مخصوص سیستمعامل Mac حفره امنیتی دارد و ایمن نیست.
این لیست سیاه جدید بر مبنای یازدهمین بهروزرسانی نرمافزار Java ۷ یعنی آخرین نسخه از این ابزار تنظیم شده است و این دومین بار در طول یک ماه گذشته است که اپل نام این ابزار را در لیست سیاه خود قرار میدهد و با استفاده از ابزارهای ضدبدافزاری خود جلوی نصب این نرمافزار روی سیستمعامل OS X خود را میگیرد.
هنوز به درستی مشخص نشده است که چرا اپل مجدد این برنامه را وارد لیست سیاه خود کرده است. اما بر اساس گزارشی که روز شنبه منتشر شد میتوان دریافت که بر خلاف تلاشهای اوراکل مبنی بر ایمنسازی Java، آخرین نسخه منتشر شده از این برنامه همچنان شامل نقاط آسیبپذیر میشود.
زمانی که اپل برای نخستین بار منع استفاده از Java روی سیستمهای خود را در ژانویه امسال اعلام کرد، این اقدام از سوی شرکت اپل اندکی غیرمعمول خوانده شد.
در ماه ژانویه شرکت اپل اعلام کرد که دهمین بهروزرسانی Java ۷ شامل نقاط آسیبپذیر فراوانی میشود که اگر روی رایانههای شخصی این شرکت نصب شود، مشکلات فراوانی را به همراه میآورد.
اما هماکنون با انتشار یازدهمین بهروز رسانی این نرمافزار، اپل مجددا جلوی استفاده از این ابزار را گرفته است.
*صدها شرکت رايانهاي از بازارIT خارج شدند
دو سال گذشته، نوسانات در بازار ارز و ریسک بالای تجارت در بازار رایانه، باعث خروج تعداد زیادی از شرکتهای رایانهای از بازار شدهاست.
بي ثباتي نرخ ارز و شوکهاي حاصل از قوانين کوتاه مدت علاوه براينکه واردات در بازار رايانه را ناامن کرده، باعث خروج صدها شرکت و فعال از اين بازار شده است.
گرچه هنوز تعداد دقيق و رسمي خروج شرکتها از بازار فناوري اطلاعات کشور مشخص نيست، اما براساس آمار و ارقامي که واردکنندگان عنوان ميکنند صدها شرکت طي دوسال اخير به دليل ريسک بالاي تجارت و نوسان نرخ ارز از بازار رايانه خداحافظي کردهاند.
درشرايطي که بيثباتي بازار و تغييرقوانين واردات، همچنان مهمترين عامل کنارهگيري اين شرکتهاست، به نظر ميرسد سازمانها و نهادهاي تصميمگير نيز به فراخور اين تحولات نتوانستهاند براي رفع موانع چارهانديشي کنند؛ چنانچه سازماني همچون توسعه تجارت که سرانجام اولويت ارزي IT را در کنار کالاهاي لوکس تثبيت کرد، هنوز برآورد واقعي از اين بازار ندارد.
نظم قيمتها در بازار مختل شده است
محمد حسین برخوردار، رئيس مجمع عالي واردات که معتقد است ساماندهی واردات، در شرايطي فعلي نیاز اساسي کشور به شمار ميرود، بخشنامههاي ناگهاني را مهمترين عامل فلجکننده بازاري همچون IT عنوان ميکند؛ بازاري که به رغم محدوديتهايارز، باخود تحريمي قوانين داخلي هم روبهروست:« صدوربخشنامههای متنوع و متعدد باعث میشود نظم قیمتها در بازار مختل شود؛ اما متأسفانه با آن سرعتی که قیمتها افزايش دارند، این نرخهاي کاذب با همان شتاب پایین نمیآیند و بازاربه اين ترتيب براي واردکنندگان ناامنتر ميشود.چراکه هزينهها براساس آنچه که تجار از قبل برنامهريزي کردهاند، تامين نميشود.»
رئيس مجمع عالی واردات بر ضرورت پرهیز از هر گونه نابسامانی در سیاستگذاریهای تجاری و وارداتی تأکید ميکند:« از نهادهای تصمیمساز انتظار داریم از تجارب تشکلها و گروههای تجاری که از دانش کافی برای تجارت و واردات برخوردارند ، استفاده کنند تا در سیاستهای اقتصادی و تجاری دچار نوسان نشویم و آثار و پیامدهای آن هم قابل پیشبینی باشد.»
او به برخي محدوديتهاي گمرک درترخيص کالاهاي ICT اشاره کرده و تاکيد ميکند اين موضوع ريسک واردکنندگان براي چانهزني و برنامهريزي در تجارت را بر هم ميزند:« در شرايطي که با جنگ آشکار اقتصادي مواجه هستيم همچنان اين پرسش مطرح است که چرا بايد ارگانهاي دولتي با برهم زدن روند واردات، عرصه را براي توزيع اين کالاهاي حياتي در کشور محدود کنند.»
ناامني در بازارIT ادامه دارد
آزاده داننده، رئيس سازمان نظام صنفي رايانهاي تهران که بارها به مکاتبات و پيگيريهاي اين تشکل صنفي براي تسهيل فعاليت در کسب و کار IT اشاره کرده، معتقد است قوانين يک شبه در اين بازار بيش از نوسانهاي ارزي ، در آشفتگي بازار سهميه هستند.
داننده کاهش محسوس کالاها در بازار فناوري اطلاعات را نتيجه مسلم خروج شرکتها از اين حوزه عنوان ميکند :« متاسفانه تعرفهها و تبصرههايي که ناگهان پيش پاي فعالان اين حوزه ميگذارند نه تنها باعث ضرر و زيان و اختلاف حساب آنها ميشود، بلکه اين موضوع امنيت کالايي بازار رايانه را هم به خطر مي اندازد.»
امکان برنامهريزي در بازارIT وجود ندارد
زيان واردکنندگان بازار رايانه درحالي ادامه دارد که سازمانهاي دولتي در قراردادهايي که با بخش خصوصي منعقد کردهاند همچنان نوسانات بازار ارز و محدوديتهاي واردات را به عنوان شرايط فورس ماژور درنظر نميگيرند.
حسين غروي، نائب رئيس کميسيون سختافزار سازمان نظام صنفي رايانهاي تهران معتقد است زماني که ثبات در بازار IT کشور وجود ندارد، امکان هرگونه برنامهريزي کاملا از بين ميرود:«در چنين شرايطي است که قدرت واردات تنها به شانس ارتباط پيدا ميکند و ريسک واردات به شدت بالا ميرود.»
به گفته غروي، بااينکه تجار تلاش ميکنند در شرايط متغير کنوني از استراتژيهاي ثبات استفاده کنند اما اين موضوع در نهايت مانع توسعه و پيشرفت تجارت آنها ميشود.
*آگهی ۱۵ میلیون دلاری سامسونگ در دو و نیم دقیقه!
شرکت کرهای سامسونگ در نظر دارد در جریان رقابتهای موسوم به سوپر بول، یک آگهی ۱۵ میلیون دلاری پخش کند.
سوپر بول (Super Bowl) پربینندهترین رخداد ورزشی آمریکاست که در آن پس از برگزاری چندین مسابقه، قهرمان لیگ فوتبال ملی این کشور مشخص میشود.
این رقابتها در آمریکا بسیار مهم و جذاب است و طی برگزاری آن، ایالات متحده به صورت نیمه رسمی تعطیل میشود.
ست روجن بازیگر کانادایی و پاول راد هنرپیشه سینما و تهیهکننده آمریکایی در این آگهی تبلیغاتی بازی کردهاند.
بنا به گفته سامسونگ، جان فاورو کارگردان و تهیهکننده فیلم مرد آهنی، این آگهی ۱۲۰ ثانیهای را کارگردانی کرده است.
وال استریت ژورنال تخمین زده که هر آگهی ۳۰ ثانیهای در پربینندهترین زمان پخش سوپر باول، حدود ۳.۸ میلیون دلار هزینه در بر دارد.
این رقم در سال گذشته ۳.۵ میلیون دلار بوده است.
با این حساب آگهی دو دقیقهای سامسونگ، ۱۵ میلیون دلار برای این شرکت آب میخورد.
*انتشار ابزار jailbreak برای آیفون ۵
یك ابزار jailbreak برای iOS نسخه ۶.۱، آخرین نرمافزار دستگاه های لمسی آیفون، آیپد و آیپاد منتشر شده است.
'Jailbreaking' فرآیندی است كه قفل نرمافزار را برای عبور برنامههای كاربردی خارجی از دیوار حفاظتی پلت فرم و اجرای آنها باز میكند.
این ابزار به شركتهای ثالث اجازه میهد تا دسترسی بیشتری به ویژگی های دستگاه بدست آورند.
این برنامه های كاربردی از طریق فروشگاه های شركت های ثالث مانند Cydia در دسترس می باشند و اغلب عملكرد دستگاه را افزایش میدهند و خدماتی را ارائه می دهند كه معمولا در اكوسیستم برنامههای اپل مجاز نمی باشند.
شركت اپل هفته گذشته iOS نسخه ۶.۱، آخرین نسخه سیستم عامل تلفن همراه خود را منتشر كرد.
این نسخه سیستم عامل، مدل آی پد ۱۲۸ گیگا بایتی را پشتیبانی می كند و قابلیتی دارد كه به كاربران اجازه می دهد تا شناسه تبلیغاتی یكتای دستگاه را مجددا تنظیم نمایند.
به روز رسانی این سیستم عامل نیز شبكه های ۴G LTE را در محدوده اروپا و كشورهای خاورمیانه پشتیبانی می كند.
کد مطلب: 15948