تاریخ انتشار :چهارشنبه ۹ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۲۷
رونمایی از UTM های مجازی سایبروم ...از «آلکسای ایرانی» چه خبر؟
بهترین گوشی، تبلت و فناوری‌های سال انتخاب شدند
به گزارش حدیدنیوز، آخرین تحولات عرصه IT را بخوانید:

*Pirate Bay آواره شد 

پایرت بی از سوئد به نروژ و اسپانیا می‌رود.



پایرت بی (The Pirate Bay) معروف‌ترین سایت به اشتراک‌گذاری فایل در جهان که محل جست‌وجو و تبادل هزاران فایل تورنت می‌باشد، با مشکلات و تهدیدات حقوقی مواجه شده است.
به همین دلیل مدیران این سایت قصد دارند میزبانی آن را که در حال حاضر در سوئد انجام می‌شود، به نروژ و اسپانیا منتقل کنند.

به گزارش ایتنا به نقل از وب‌سایت TorrentFreak، در ادامه فشارهای شدید قانونی که از سوی گروه‌های مدافع حق مولف (کپی رایت) علیه این سایت اعمال می‌شود، یک گروه محلی حقوقی به نام Rights Alliance، پایرت بی و چند شرکت اینترنتی همکار آن را به شکایت در دادگاه تهدید کرده است.

به همین دلیل این شرکت به اجبار فعالیت‌های میزبانی خود را در سوئد به حالت تعلیق درآورده است.
البته با توجه به تمهیدات قبلی، به نظر می‌رسد وقفه‌ای در سرویس‌دهی سایت به وجود نیامده است.

با توجه به قوانین اسپانیا و نروژ، ظاهراً این دو کشور بهترین گزینه برای جایگزینی سوئد به شمار می‌روند.

به گزارش ایتنا، هر چند هزاران شرکت و سازمان در جهان آماده میزبانی از سایت‌های تجاری هستند ولی شرکت‌هایی که خدمات میزبانی به یک «کسب و کار بدنام در سطح بین‌الملل» ارائه دهند، واقعاً کم است.

به همین دلیل در سال‌های اخیر پایرت بی در کشورهای مختلفی میزبانی شده است به این امید که اگر در یک کشور خاص، مشکلی پیش آید بتواند به حیات خود ادامه دهد.

با این حال با توجه به افزایش فشارهای حقوقی و سیاسی بر این سایت و حتی احتمال حمله نیروهای پلیس به دفاتر این شرکت، پایرت بی گزینه‌های زیادی در اختیار ندارد.
به طوری که در حال حاضر محل دقیق دفتر اصلی این شرکت جنجالی مشخص نیست.

گفتنی است سایت الکسا که به رتبه‌بندی پایگاه‌های اینترنتی می‌پردازد، سایت پایرت بی را هفتاد و چهارمین سایت محبوب جهان معرفی کرده است. 

*از «آلکسای ایرانی» چه خبر؟


حجت الاسلام سالاریان: الکسای ایرانی به مراتب قوی‌تر و کامل‌تر از الکسای خارجی فعالیت خواهد کرد. 



قائم مقام شورای عالی اطلاع‌رسانی با بیان اینکه تست مقدماتی پروژه راه‌اندازی "وب سنج ماشینی" که با نام "الکسای ایرانی" شناخته می‌شود انجام شده است، گفت: درصورت تامین اعتبار این پروژه سال آینده راه اندازی عمومی می‌شود.

به گزارش ایتنا حجت الاسلام سعید سالاریان در گفت‌وگو با مهر با بیان اینکه الکسای ایرانی ملاک و معیار سنجش وبگاه‌ها است، در مورد آخرین وضعیت عملیاتی کردن این پروژه اظهار داشت: از آنجایی که "الکسا" در ذهن کاربران شناخته شده است پروژه وب سنج ماشینی با این نام شناخته می‌شود که هم اکنون تست‌های مقدماتی آن انجام شده و امید می رود در صورت تامین اعتبار، درسال آینده تکمیل شود.

وی با اشاره به برپایی ۳ دوره جشنواره ارزیابی وبگاههای حاکمیتی برای شناسایی و به دست آوردن شاخص‌های ارزیابی گفت: با ماشینی کردن نحوه ارزیابی وبگاه‌ها، امکان رتبه بندی وب‌سایت‌ها و وبگاههای حاکمیتی و غیرحاکمیتی براساس شاخص های کیفی و کمی فراهم شده است و به جرات می‌توان گفت الکسای ایرانی به مراتب قوی تر و کامل تر از الکسای خارجی فعالیت خواهد کرد.

سالاریان با بیان اینکه در سال ۹۱ هیچگونه اعتباری به شورای عالی اطلاع‌رسانی تخصیص نیافته است، خاطرنشان کرد: اعتبارات دولتی این بخش در سالی که گذشت صفر بوده و به همین دلیل این پروژه مانند بسیاری از پروژه های در دست اقدام مسکوت مانده است که براساس برآوردهای انجام شده، الکسای ایرانی با تخصیص اعتبار حدود ۳۰۰ میلیون تومان قابل بهره برداری است.

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی، با تاکید براینکه وبگاه سنج الکسای ایرانی امکان سنجش وبگاهها را در دسته بندی های مختلفی همچون اطلاع رسانی، تعاملی و تراکنشی فراهم می کند، اضافه کرد: وبگاه‌های حاکمیتی و وبگاه‌های بخش خصوصی خارج از این سه مقوله نیستند و ساختار اصلی تمامی این وبگاه‌ها شامل این سه حوزه ارزیابی می‌شود.

وی با اشاره به تفاوت‌های الکسای خارجی با الکسای ایرانی نیز تاکید کرد: معیار اصلی الکسا در سنجش و ارزیابی وبگاهها و رتبه بندی آنها مربوط به میزان دسترسی کاربران و مراجعه آنها به وبسایت مدنظر است اما از نظر ما این معیار نمی تواند معیار کاملی باشد و در الکسای ایرانی سعی خواهد شد تراز برتری وبسایت‌ها در فیلدها و شاخص های متفاوت تری از نظر میزان دسترسی، کیفیت، خدمات و کمیت سنجیده شود.

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی با بیان اینکه در راه اندازی سامانه سنجش رتبه بندی وبگاههای ایرانی، شاخص‌های بومی مدنظر است، افزود: از طریق این سامانه تمامی پرتالها می توانند از وضعیت نمره ارزیابی خود آگاه شوند.
وی با اشاره به راه اندازی این سامانه وب سنج و ارزیابی وبگاهها گفت: در الکسای ایرانی حدود ۶۰ شاخص از پرتالها و وبگاهها را مورد سنجش قرار می دهیم و گزارش نهایی رتبه وبگاهها را در آن ارائه خواهیم داد. شاخص های ما در الکسای ایرانی تخصصی تر و مرتب تر و بومی تر از الکسا خواهد بود.

سالاریان با بیان اینکه شناسایی و ارزیابی وبگاههای حاکمیتی براساس فراخوانی که از سوی معاونت سرمایه انسانی ریاست جمهوری اعلام شده بود تاکنون انجام پذیرفته است، ادامه داد: اما برای تکمیل این اطلاعات و شناسایی سایر وبسایتها به زودی و با همراهی شورایعالی فضای مجازی، فراخوان عمومی‌تری خواهیم داد.

قائم مقام شورای عالی اطلاع رسانی تاکید کرد: در محدوده وبگاههای حاکمیتی یکی از مقوله‌های مهمی که ارزیابی خواهد شد آمادگی الکترونیکی وبگاهها برای عرضه خدمات برخط به مردم است اما در وبگاه‌های خصوصی می توان مواردی از جمله نحوه دسترسی و امکان تراکنش های مالی و اطلاع‌رسانی را ارزیابی کرد.

الکسا یک وبسایت معتبر بین المللی است که با در نظر گرفتن پارامترهای مختلف اقدام به رتبه بندی وب سایتها می کند که خلاصه و چکیده این رتبه بندی عددی بین یک تا چند میلیون است و هرچه این عدد به یک نزدیکتر باشد رتبه وبسایت بالاتر خواهد بود.

سایت الکسا همانند سایتهای گوگل و یاهو دارای یک نوار ابزار مخصوص به خود است که کاربران می‌توانند با نصب آن، از امکانات سایت الکسا استفاده کنند. یکی از کارهایی که این نوار ایزار انجام می دهد این است که تمام بازدیدهایی را که کاربر انجام می دهد را به سایت الکسا گزارش می دهد و این سایت با توجه به این گزارشها، آمار ترافیک سایتها و رتبه آنها را ارائه می کند؛ با نصب این نوار ابزار در پایین مرورگر رتبه جهانی سایت مدنظر و نمودار آماری آن نمایان و رسم می شود. 

*بهترین گوشی، تبلت و فناوری‌های سال انتخاب شدند 

شاید شما هم انتظار این را داشتید که Galaxy S III بهترین گوشی سال شود اما بد نیست بدانید که جایزه گوشی معمولی، به رقیب عظیم سامسونگ، یعنی نوکیا برای Asha ۳۰۵ رسید!





جایزه بهترین گوشی هوشمند به Galaxy S III سامسونگ تعلق گرفت که البته انتخاب این محصول به عنوان بهترین گوشی هوشمند بازار چندان هم دور از ذهن نبود.



به دنبال برگزاری "کنگره جهانی تلفن‌همراه"(MWC) در بارسلونای اسپانیا، کارشناسان مرکز GSM Association با انجام بررسی‌های لازم بهترین گوشی سال را انتخاب کردند و در کنار آن بهترین دستگاه‌های الکترونیکی، بهترین ابزار و بهترین فناوری‌های موبایلی مشخص شد.

به گزارش ایتنا از فارس به نقل از جی‌اس‌ام‌آرنا، در حالی که گوشی‌های هوشمند و ابزارهای فراوانی در بازار موجود هستند و هر یک از آن‌ها به میزان قابل ملاحظه نیاز کاربران را برطرف می‌کنند، انتخاب این ابزارهای برتر با دشواری فراوان صورت گرفته است.

جایزه بهترین تلفن‌همراه معمولی در این رقابت به گوشی Asha ۳۰۵ نوکیا اختصاص یافت که ضمن پشتیبانی همزمان از دو سیم‌کارت، قیمت بسیار ارزانی داشت.


جایزه بهترین گوشی هوشمند به Galaxy S III سامسونگ تعلق گرفت که البته انتخاب این محصول به عنوان بهترین گوشی هوشمند بازار چندان هم دور از ذهن نبود. فروش قابل ملاحظه این محصول و قابلیت‌های فراوان و کاربردی آن مهم‌ترین علت انتخابش بود.

جایزه بهترین رایانه لوحی به دو شرکت گوگل و ایسوس برای تولید Nexus ۷ اختصاص یافت که پس از ورود به بازار در نوامبر گذشته توانست فروش بالایی داشته باشد.

در زمینه بهترین ابزارهای موبایلی شبکه اجتماعی فیس‌بوک توانست این جایزه را از آن خود کند، در زمینه بهترین ابزار سازمانی Evernote جایزه دریافت کرد و حوزه ابزارهای کلی برنامه هدایت‌گر Waze توانست بهترین جایزه را دریافت کند.

همچنین شرکت سامسونگ توانست جوایز بهترین شرکت تولیدکننده دستگاه‌های موبایلی، بهترین تولیدکننده زیرساخت‌های موبایلی و بهترین ارایه دهنده فناوری‌های موبایلی را از آن خود کند. 

*رونمایی از UTM های مجازی سایبروم


ایتنا - UTMهای مجازی سایبروم امکان کنترل کامل امنیت زیرساخت‌ها را با پشتیبانی کامل از پلتفرم‌های مجازی مثل VMWare و Hyper-V ارائه می‌دهد.


سایبروم یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات امنیتی شبکه از UTMهای مجازی رونمایی کرد. 



به گزارش ایتنا این UTMهای مجازی که به سخت افزارهای موجود UTM اضافه می‌گردد، به شرکت‌ها و موسسات امکان کنترل امنیت زیرساخت‌ها را می‌دهد.

با این راهکار جدید کاربران سایبروم می‌توانند بین محیط‌های انفرادی و یا ترکیب محیط‌های فیزیکی و مجازی انتخاب نمایند و بدون نگرانی از امنیت شبکه هم در محیط‌های فیزیکی و هم محیط‌های مجازی به فعالیت‌های خود بپردازند.

امنیت MSSPها
UTMهای مجازی سایبروم امکان کنترل کامل امنیت زیرساخت‌ها را با پشتیبانی کامل از پلتفرم‌های مجازی مثل VMWare و Hyper-V ارائه می‌دهد.
این راهکار به خصوص برای MSSPهایی (شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات امنیتی) که مدیریت امنیت چندین مشتری را بر عهده دارند و با شرکت‌ها و سناریوهای مختلفی روبه‌رو می‌شوند که پلتفرم‌های مجازی مختلفی دارند بسیار مناسب است.

با ارائه سیستم Licensing ساده، به‌روزرسانی‌های مدل‌ها و اشتراک‌ها، چالش MSSPها برای اضافه کردن تجهیزات برای مشتریان در صورت نیاز، کاهش می‌دهد.
با تولید UTMهای مجازی برای امنیت کامل شبکه در محیط‌های مجازی، MSSPها می‌توانند راه حل امنیتی کاملی را با کنسول مرکزی مجازی سایبروم برای مدریت متمرکز امنیت و نرم افزار iView سایبروم برای گزارش‌گیری و ثبت اتفاقات به مشتری‌ها ارائه دهند.

امنیت دفاتر کاری مجازی
تجهیزات UTM مجازی سایبروم، امنیت دفاتر کاری مجازی و شبکه‌های BYOD (شبکه‌هایی که در آن، کارمندان خود کامپیوتر یا تجهیزات خود را می‌آورند تا از امکانات شبکه استفاده کنند) را فراهم می‌کند. بزرگ‌ترین مشکل در اینگونه شبکه‌ها وجود وسایل متعدد در طیف وسیعی از سیستم‌های عامل و نقاط جغرافیایی مختلفی است که توسط کارمندانی ایجاد می‌شود که قصد دارند از منابع شبکه استفاده کنند.
کمبود امنیت این وسایل، مخصوصاً تجهیزات شخصی کارمندان، ریسک تهدیدات امنیتی در شبکه‌های مجازی را بالا می‌برد. کنترل دسترسی مبتنی بر کاربر نقشی حیاتی در این محیط‌ها دارد.
سیاست‌ها و قوانین امنیت مبتنی بر هویت لایه ۸ سایبروم بر تصدیق هویت کاربر، اجازه اجرای سرویس‌ها و گزارش‌گیری (AAA) امنیت و امکان کنترل بر کاربران در دسترسی به منابع شبکه را تامین می‌کند.

امنیت مراکز داده مجازی
UTMهای مجازی سایبروم، امنیت مراکز داده مجازی را که همیشه تحت مهندسی برای تولید توان‌های محاسباتی بالاتر با زیرساخت‌های سروری فیزیکی موجود هستند، را تامین می‌کند.
در حالی‌که مجازی‌سازی مراکز داده باعث افزایش بهره‌وری و کاهش پیچیدگی‌ها و مشکلات زیرساخت‌ها، هزینه‌های مدیریت، هزینه‌های انرژی و خنک‌سازی می‌شود، مراکز داده مجازی مجبور به تکیه بر تجهیزات سخت‌افزاری امنیت شبکه برای تامین امنیت می‌شوند.
سایبروم به صورت مجازی نیاز به سخت‌افزار مخصوص امنیت را برطرف کرده و امکانات امنیتی زیادی متمرکز بر تنها یک وسیله مجازی ارائه می‌دهد.

به گفته آبهیلاش سونوین، معاون ارشد مدیریت کالا در سایبروم، UTMهای مجاری سایبروم به همراه پشتیبانی از پلتفرم‌های مجازی گوناگون و امکان ارتقا به مدل‌های UTM مجازی بالاتر، کنترل کامل امنیت زیرساخت‌ها را به موسسات و شرکت‌ها ارائه می‌دهد.

UTM‌های مجازی امکانات امنیتی مختلفی مانند فایروال، VPN، آنتی‌اسپم، آنتی‌ویروس، IPS، WAF، فیلتر کردن وب و نرم‌افزارها، مدیریت پهنای باند و غیره را در یک وسیله فراهم کرده و محیط‌های مجازی را به اندازه زیرساخت‌های فیزیکی ایمن می‌کند.

سایبروم راه‌حل امنیتی مجازی کاملی را به شرکت‌ها از طریق UTM مجازی، کنسول مرکزی مجازی سایبروم، و نرم‌افزار ثبت وقایع و گزارش‌گیری iView سایبروم می‌دهد. http://hadidnews.com/vdciqzaz.t1ay52bcct.html
نام شما
آدرس ايميل شما